Ana Sayfa » Duyurular
Giresun Deniz Yıldızı Çalışıyor
03 Şubat 2011 Perşembe 22:07
Giresun Deniz Yıldızı Derneği yaşlı ve ihtiyaç sahiplerinin imdadına koşuyor.

   Beş yıldır ihtiyaç sahibi insanlarımızın gıda, giyim, sağlık, eğitim, barınma gibi yardımlarını karşılayan Deniz Yıldızı Derneği, şimdi de yaşlılarımızı aylık bakım ve ziyaret çalışmalarını başlattı.

   Espiye, Keşap, Merkez köyle ve Bulancak İlçemizdeki kimsesiz yaşlılarımızın kahvaltılık ihtiyaçlarıyla sağlık ihtiyaçlarına da cevap vermeye çalışan dernek yönetimi bugüne kadar yardımcı olmaya çalıştığı yaşlıların listesini oluşturarak bundan sonraki süre içinde her ayın ilk haftasında aynı ziyaretleri gerçekleştireceklerini belirttiler.

   Ziyaretlerden çok etkilendiğini belirten başkan Emine Acar, ziyaretimiz esnasında bazı yaşlılarımızı günlerce kapılarının açılmadığını, bazı yaşlılarımızı ise hasta bulduk. Hemen devlet hastanemize getirerek tedavisini başlattık.

   Gönül ister ki bu ender hizmeti Giresunlularımızla birlikte verelim. Onun için imkânı olan insanlarımızın bir yaşlımızı sahiplenerek aylık gıda ve bakım ihtiyacını paylaşması en önemli temennimizdir. Bugünden itibaren kimsesiz yaşlılarımıza sahip çıkma konusunda duyarlılığa davet ederek onlarla aynı dili konuşmanın mutluluğunu birlikte yaşayalım dedi.



Etiketler : Giresun, Deniz, Yıldızı, Çalışıyor,


Bu Haber Toplam 6683 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: