Ana Sayfa » Güncel
Giresun da Çepniler Son Şehitler İçin Yürüdü
27 Ekim 2014 Pazartesi 15:35
Giresun lu Çepniler Şehitler için tekbirlerle yürüdü....

            Giresun da  Son Şehitler için Anlamlı  Yürüyüş

         Giresun  da Çepni Kültür ve Dayanışma Derneğitarafından düzenlenen Hakkari ili Yüksekova ilçe merkezinde hainlerin,şerefsiz köpeklerin kahpe saldırısı sonucu şehit olan üç askerimizi  anma,uğurlama ve Teröre lanet yürüyüşüne yoğun kitle katılımı  vardı..

          Giresun merkez Gazi caddesinde ve Atatürk meydanında istiklal marşı ve saygı duruşu ile sona eren yürüyüşte Türk bayrağı  ve Gazi Yarbay Osman Ağa pankartının altında Ülkücüler, Sosyalistler, Ulusalcılar, kısacası sağcılar solcular aynı safta yer aldılar.

Giresun da binlerce kişinin toplandığı o anda teröre lanet ve kahrolsun vatan hainleri sloganları ile inleyen Atatürk  meydanında “Çepni Kültür ve Dayanışma Derneği” başkanının yaptığı anlamlı konuşma  dikkat çekiciydi.Tarih boyu Çepni soyunun özelliğidir dik durmak.Artık vatanımızın evlatları vatan hainleri tarafından şehit edilirken,Milletimiz dayanması zor acılara daha ne kadar sabredecek.Her taraf kan  revan içerisinde millet ağlarken bize düşeni yapmalıyız.Sabrın sonu bir kere taşar ! her zaman değil.!..                                                                          

Herkes bilsin ki Giresun ili Çepnilerin kutsal yurdudur. Biz bu damarı Cumhuriyetin her tarafına,bütün değerlerine kattık.Yine birileri bilsin ki bu kan bu damardan,biz ölsek de akmaya devam edecektir. Bu son olsun, son olmuyorsa bu sonlara bir türlü son vermeyenlerin sonu olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.
Grup atılan tekbirler ve sloganların ardından olaysız şekilde dağıldı.

HABER :mehmet cebeci



Etiketler : Giresun, da, Çepniler, Son, Şehitler, , İçin, Yürüdü,


Bu Haber Toplam 7508 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: