Ana Sayfa » Dernekler
Giresun Bursa'da Karadeniz Günlerinde Tanıtıldı
15 Aralık 2015 Salı 16:20


 Giresun, Bursa Karadeniz Günlerinde Tanıtıldı

 

Bursa Karadeniz Platformu tarafından düzenlenen Bursa Karadeniz Günleri renkli görüntülere sahne oldu.

 

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde 9-13 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Karadeniz Günleri kapsamında özellikle Karadeniz yöresine ait ürünler ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

 

1 Avuç Fındık İyi Gelir

Her gün 1 Avuç fındık iyi gelir sloganı ile Bursa Giresunlular Derneği tarafından hazırlanan 5000 Adet hediyelik fındık kutuları da etkinliğe katılanlara ikram edildi. Öte yandan Giresun’dan Fiskobirlik’te alanda  stant açtı.

 

Giresun Kültür ve Turizmi İle Tanıtıldı

Bursa Giresunlular Derneği tarafından hazırlanan stantta gelen misafirlere Giresun’un Kültür ve Turizm’i tanıtıldı. Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği tarafından Türkçe ve Arapça hazırlatılan broşürlerin dağıtımının yapıldığı stantta Bursalılar büyük ilgi gösterdi. Ayrıca dernek yöneticileri tarafından etkinliğe katılan bayanlara karanfil hediye edildi.

 

Çavuşlu Ekmeği ve Giresun Pidesi Ön Plana Çıktı

 

Bursa Giresunlular Derneği tarafından yaptırılan 20 kg ağırlığındaki Giresun Çavuşlu ekmeği ve 2,20 Mt uzunluğundaki Giresun Pidesi etkinliğe katılanların dikkatini çekti.

 

Katılımcılara Teşekkür Belgesi

Tiftik Organizasyon AŞ. tarafından hazırlanan Karadeniz Günlerine katılan, katılımcı derneklere “Katılım Sertifikası” verildi. Etkinlik 5.günün sonunda kesilen pasta ile son buldu.

 haber:Erdal Avcı/Bursa 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6115 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: