Ana Sayfa » Duyurular
Giresun Belediyesi Sünnet Şöleni
22 Haziran 2010 Salı 21:24
Giresun Belediyesince geleneksel sünnet şöleni yapıldı.

   Ata Parkta düzenlenen sünnet şölenine, Vali Yardımcısı Osman Demir, CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, İl Sağlık Müdürü Cengiz Cindemir, CHP İl Başkanı Aykut Gezmiş ve vatandaşlar katıldı.
   Belediye Başkanı Aksu, burada yaptığı konuşmada, Hakkari'de yaşanan saldırı sonra 8 askerin şehit düşmesinin ve 14 askerin yaralanmasının geleneksel hale gelen sünnet şöleni heyecan ve mutluluğuna gölge düşürdüğünü ifade ederek, şunları söyledi: ''Hakkari'de meydana gelen saldırılardan dolayı bugün gerçekleştireceğimiz sünnet şöleni biraz daha sönük geçecek. Hain saldırı sonrası şehit ve gazi olan askerlerimiz için bugünkü etkinliğimizin müzikli olan kısımlarını iptal ettik. Artık geleneksel hale gelen bu güzel organizasyonun daha uzun yıllar devam etmesini temenni ediyor çocuklarımıza sağlık ve sıhhat diliyorum.''
   Konuşmanın ardından Hakkari'deki şehit ve gaziler ile sünnet olacak çocuklar için dua okunmasının ardından çocuklara hediye verilerek katılımcılara ikramda bulunuldu. Daha sonra palyaçolarla eğlenen 100 çocuk, sünnet için aileleriyle birlikte özel hastanelere gönderildi.


Kaynak: yeşilgiresun Etiketler : Giresun, Belediyesi, Sünnet, Şöleni,


Bu Haber Toplam 7377 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: