Ana Sayfa » GİRESUN
Giresun Belediyesi birimleri bir araya toplanıyor
12 Mayıs 2020 Salı 00:48


 yeni hizmet binasına kavuşuyor.

Bu haber 05 Mayıs 2020 - 16:41 'de eklendi ve 66 kez görüntülendi.

Giresun Belediyesi birimleri bir araya toplanıyor

Giresun Belediyesi, tüm birimleri bir araya toplayacak olan yeni hizmet binasına kavuşuyor.

Bu amaçla, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla kiralanan Halk Bankası yanındaki eski Özel İdare binasında onarım ve altyapı çalışmaları başladı.

Yeni binanın hizmete girmesiyle, dağınık halde bulunan ve belediyeye kira problemleri ile de yük olan birimler tek çatı altında toplanacak. Böylece, vatandaşlar işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapabilecek olup, ilgili birimlere daha rahat ulaşabilecek.

Birbiriyle ilişkili birimlerin farklı yerleşkelerde hizmet vermesinden kaynaklanan problemleri ortadan kaldıracak olan yeni hizmet binasında, vatandaşların alacakları hizmet kalitesi de yükselecek. Aynı zamanda, birimlerin kendi arasındaki iletişimleri hızlanacak, verim artmış olacak, zaman kaybı önlenecek.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’a yakışır bir belediye binasında hizmet vermeye başlayacaklarını belirterek: ‘’Farklı yerleşkelerde hizmet vermekten kaynaklanan aksaklıkları ortadan kaldırarak daha hızlı, verimli ve kaliteli hizmeti vatandaşlarımızla buluşturacağız. En ince ayrıntıyı düşünerek planladığımız bu projemizle birlikte Giresun’umuz uzun yıllar belediye hizmet binası eksikliği hissetmeyecektir. Yeni binamızdaki düzenleme çalışmaları hızla devam edecek ve en kısa zamanda teslimi yapılacaktır. Şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5094 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: