Ana Sayfa » Dernekler
GİMEV’ DEN GELENEKSEL İFTAR
13 Haziran 2017 Salı 23:20


GİMEV’ DEN GELENEKSEL İFTAR

Giresun ve İlçeleri İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Vakfı (GİMEV) geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar davetlerinden birini daha İBB Florla Tesisleri’de verdi.
İftar davetine Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av. Sabri Öztürk, İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun eski Milletvekili Ali Temür, İstanbul Vali Yardımcısı Osman Günaydın, Eyüp eski Belediye Başkan Yardımıcısı Osman Elevli, Düzce Müftüsü Selami Emen, İÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Enver Arıkoğlu, İş adamı Termikel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Şahin, İSMMO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Balcıoğlu, Yağlıdere ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı, Giresun Dernekleri Birliği, Giresun Federasyonu Kurucular Kurulu Başkanı Halil Kütük, Giresun Federasyonu Başkan Yardımcısı İstanbul İkitelli Organize Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Kayas, Giresun Üniversitesi Personel daire Başkanı Hasan Külekçi, Giresun KAMUSEN Başkanı Kerim Süral, Giresun İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Cemalettin Aydınoğlu, Ebubekir Çavuşoğlu, ismini burada sayamadığımız, iş, sanat, bürokrasi ve medya dünyasından pek çok isim katıldı.
İftar öncesi Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu ve iftar sonrası Yemek duasını ise Düzce Müftüsü Selami Emen yaptı.
Sunumunu İdris Günaydın’ın yaptığı iftarda duygu düşüncelerini ifade eden GİMEV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Maraş, GİMEV’in çalışmalarından söz ettikten sonra burs konusunun hassasiyeti üzerinde görüş ve düşüncelerini açıkladı. Üyelerden ve iş adamlarından GİMEV’in üniversite öğrencilerine verdiği burslara katkılarını esirgememelerini istedi. Maraş, ayrıca davete gösterilen katılımlarından dolayı tüm konuklara teşekkür etti.
Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av. Sabri Öztürk, İstanbul Milletvekili Hasan Turan’da konuşmalarında ramazan ayının ve davetin önemine vurgu yaparak “Bizleri iftar sofrasında bir araya getiren GİMEV’e teşekkür ediyoruz” dediler. GİMEV’e bugüne kadar yaptıkları çalışmalara teşekkür ederek, bundan sorası yıllarda yapacağı çalışmalarda da başarılar dilediler.

Kayanak/Giresundergisi

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 7788 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: