Ana Sayfa » Duyurular
Gezmişler İnşaat Bir ilke İmza Attı
02 Ekim 2011 Pazar 11:14
Gezmişler İnşaat, Giresun Vadikent'te yaptığı konutları gününden 3 ay önce teslim etti.

Giresun’da Erken teslim memnuniyeti...

Gezmişler İnşaat geleneksel anahtar teslim törenlerine devam ederek sektöre kalite kazandırmayı sürdürüyor.

Giresun’un güçlü inşaat firmalarından Gezmişler İnşaat bir ilke daha imza atarak söz verdiğinden 3 ay önce tamamladığı Vadikent Sitesi’nin anahtarlarını düzenlediği kokteylle sahiplerine teslim etti.

ASKF Toplantı salonunda düzenlenen kokteylde Gezmişler İnşaat adına bir konuşma yapan İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş, 2009’da başladıkları 36 daire ve 2 dükkândan oluşan Vadikent Sitesi’ni söz verdiklerinden 3 ay önce teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 GEZMİŞLER İNŞAAT’TA “MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ” ÖN PLANDA

Daire sahiplerinin yanı sıra Gezmişler İnşaat Genel Müdürü Serkan Gezmiş, Muhasebe Müdürü Şenol Turgut, Sekreter Özgül Ayrıç Salbacak, Şantiye Şefi İrfan Ceylan, Mimari Proje Sorumlusu Mimar Ümit Özgür başta olmak  üzere basın mensuplarının da katıldığı kokteylde konuşmasını sürdüren Aykut Gezmiş, en iyi, en kaliteli hizmeti vermenin gayreti içinde olduklarının, müşteri memnuniyetini her şeyden önemli gördüklerinin altını çizdi.

 “YAPTIĞIMIZ HER DAİRE MUTLAKA PRİM YAPMIŞTIR”

İnş.Müh.Aykut Gezmiş, kendilerinden bu zamana kadar daire alan herkesin yüzde 50 ila yüzde 100 arasında değer artışından dolayı kazançlı çıktığını da belirterek, Gezmişler İnşaat’tan erken almanın avantajına dikkat çekti.

Gezmiş konuşmasının devamında 30 yılda 3 bin konut yaptıklarını, şimdi de eski devlet hastanesi yolunda Park Manzara Evleri adıyla yeni bir inşaat başlattıklarını, 20 gün içinde de 30 daire sattıklarını belirterek, herkesin mutlu bir yuva sahibi olması için özveriyle çalıştıklarını dile getirdi.

Aykut Gezmiş bütün daire sahiplerine kendilerine güvendikleri için teşekkür ederek, hayırlı uğurlu olmasını, sağlıkla oturmalarını diledi.

Konuşmanın ardından anahtar teslim törenine geçildi. Böylece Vadikent Sitesi’nde daire sahibi olan 38 aile yuvasına kavuşmuş oldu. Anahtarını alan daire sahipleri Aykut Gezmiş başta olmak üzere Gezmişler İnşaat yöneticilerine teşekkür ederek memnuniyetlerini bildirdiler.



Etiketler : Gezmişler, İnşaat, Bir, ilke, İmza, Attı,


Bu Haber Toplam 12707 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: