Ana Sayfa » Duyurular
Gezmiş, Giresun'u Tahrip Ettiler
08 Mart 2011 Salı 18:52
Giresun basını ile bir araya gelen CHP Giresun Miletvekili aday adayı Aykut Gezmiş, siyasete girerek Giresun'a hizmet etmek istiyorum.

Aykut GEZMİŞ;


” Memleketime faydalı olmak istiyorum".

*Aksu ile Gezmiş düşman çatlattı.

*Giresun’u tahrip ettiler.

*Bilerek yoksulluk yaratıldı.

*Vatandaş muhalefet partilerinden iş istiyor.

*CHP’nin kimseyle kavgası olmayacak.

Zeki AL

Giresun basını ile bir araya gelerek çarpıcı açıklamalarda bulunan CHP Giresun Miletvekili aday adayı Aykut Gezmiş, siyasete girerek Giresun'a, Karadenişz'e ve memleketine faydalı olmak istediğini belirterek,” 9 yıllık Ak Parti iktidarında Giresun tahribata uğradı. Artan işsizlik ve yoksulluk karşısında millet çok sıkıntı çekti. İnsanların duruşu ve yürüyüşü bozuldu. Gençler evlenmeye cesaret edemiyor. Boşanmalar AK Parti döneminde her geçen gün arttı. İnşaatı yarım kalan camiler bile tamamlanamadı.”

GİRESUN'U TAHRİP ETTİLER

Giresun'un hali ortada olduğunu söyleyen Gezmiş; “ Köyler boşaldı. Köylere boş gelip giden minübüsler, köylerimizin durumunu gösteriyor. Köykerde dükkanlar, kahvehaneler kapalı.İnsanlar Giresun'dan kaçıyor. İş yerleri eskisi gibi mutlu değil.Herhes borç içinde. Giresun ise savaştan çıkmış kent görünümünde. Bizler, Giresun'u eski günlerine döndüreceğiz.Kolay olmayacak ama çok çalışacağız. Kentimizde aş ve iş sıkıntısı içinde hayata küsmüş insanların mutluluğu için çalışacağız. İnsanlarımızın yüzü gülsün istiyoruz”dedi.

BİLEREK YOKSULLUK YARATILDI

Bilerek yoksulluğun yaratıldığını ifade eden Gezmiş;”AK Parti döneminde bilerek yoksulluk yaratıldı. Millet muhtaç hale getirildi. Yapılan yardımlarla gönül alma yoluna gidilerek, vatandaşın oylarına talip oldular. Bu zihniyetten vatandaşımızı kurtaracağız. Bizle de yardım yapacağız. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Kömürü vatandaşın suratına atmayacağız. Yaradım yaparken çalan olmayacak. Kayıp kaçakları önleyeceğiz.Bu gün yurdumuz nüfusunun %22'si yoksulluk sınısırı altında sıkıntılar içinde yaşamaktadır. 15.5 milyon kişi yoksul ve muhtaç durumdadır”dedi.

VATANDAŞ MUHALEFET PARTİLERİNDEN
İŞ İSTER HALE GELDİ


Vatandaş aş, kömür, bulgur istemediğini belirten A ykut Gezmiş, “Namusu ile çalışacak iş istiyor. Kendi aşını kendi temin edecek, yakacak kömürünü kendisi alacak iş istiyor, iş arıyor. Şu an Giresun'da CHP Parti binasına her gün 20-30 kişi iş istemeye geliyor. 3 bin vatandaşımız bizlerden iş isteğinde bulunmuş. İnsanlar muhalefet partisinden iş ister duruma düşürüldü. ”dedi.

BİZİM KİMSEYLE KAVGAMIZ OLMAYACAK

Ak Parti hem beceriksiz hem de becermek isteyenleri eleştiriyor. 9 yıllık dönemde herkesle kavga ettiler.Giresun'da bir Kültür Sitesi'ni onaramadılar. 89 Öğretim görevlisinden 88'inin istemediği vekil Rektör hala görevde. GÜ'ne bir Rektör atayanadılar. HES'lere hem taraftarlar, hem de karşılar.
Giresun AK Parti teşkilatının Giresun brokrat ve kurumlar arasındaki kavga bir türlü durulmadı. Kimin kimle konuşmadığını sağır sultan duydu.Giresun'da doldu alanlarını AK Parti aldı,Milli Emlak'a verdi. Şimdi vatandaşa park ve bahçeleri Milli Emlak mı yapacak? Anlaşılır gibi değil. Giresun belediyesine yardımcı olmadıkları gibi belediyenin çalışmalarını bile engellemeye çalışmaktan geri durmadılar. Bizim kimseyle kavgamız olmayacak.

KERİM AKSU İLE AYKUT GEZMİŞ DÜŞMAN ÇATLATTI

Sırt sırta verip seçim kazandığımız Kerim Aksu ile zaman zaman arasının bozuk ve anlaşamıyorlrlar dedi-kodularını üretenlere seslenen Gezmiş, “Kerim bey ile benim Hiçbir sorunum olmadı”dedi.


DENİZİ-FINDIĞI KULLANAMADILAR


Deniz ile fındıktan da söz eden Aykut Gezmiş; “ Deniz ile fındığı kullanamadılar.Küresel ısınma ile Dünya'nın gözü Karadeniz'de, Kafkasya'da. CHP iktidarı bu bölgeyi turizme açacak, insanlara daha çok aş ve iş imkanı sağlayacaktır. Deniz ve fındık AK Parti iktidarının aksine gerçek değerine kavuşturulacaktır. Teşfik bile yanlış kullandırıldı.Ham maddesi başka illerde olan ürünlerle ilgili iş yerleri açıldı.Verilen teşvik ile 'fındığın başkentinde' fındığa dayalı iş yerlerini açamadılar.Fındığı değerlendiremediler.Teşviki yanlış kullanarak milli ürün fındık AK Parti döneminde gerçek değerini kaybetti” dedi.


MİLLETVEKİLLİĞİNDEN ÇOK
CHP'NİN İKTİDAR OLMASINI İSTİYORUM


CHP'den Giresun Milletvekili aday adayı olduğunu ancak CHP'nin iktidar olmasını daha çok arzuladığını belirten Aykut Gezmiş; “Aday adaylığımızı koyduk. Sıralama ne olur bilemeyiz. Genel Merkez karar verecek. Her karara saygılıyım.Çocukluğumdan bu yana Milletvekilliği dışında CHP'nin iktidar olmasını istiyorum.Ben Milletvekili olacakmış gibi çalışmalarıma devam edeceğim.Bizim iktidarımızda “Kalkınma Modeli” ile yeni iş yerleri ve fabrikalr açılacak. İşsizlik ve yoksulluk kabus olmaktan çıkacak.Üniversiye bitirenler iş bulamama korkusu ile yaşamayacak. Önemle üzerinde durduğumuz “Aile Sigortası” hayata geçecek”dedi.



Etiketler : Gezmiş,, Giresun'u, Tahrip, Ettiler,


Bu Haber Toplam 7218 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: