Ana Sayfa » Dernekler
GENÇLER BAYRAĞI DEVİR ALDI
26 Aralık 2016 Pazartesi 21:24


Bursa Giresun Tirebolu ve Güceliler Derneği Olağan Genel Kurulu Yılmazlar Düğün ve Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Dernek tarihinde ilk defa ortaya sandık kurularak kapalı oylama ile Genel Kurul yapan Tirebolu ve Güceliler Derneğinde Fatih AKDOĞAN başkanlığında verilen Liste kullanılan 207 Oy’un 135’i alarak derneğin 2 Yıllık yeni yönetimini oluşturdu.

Divan Başkanlığını Üzeyir Aktaş’ın yapmış olduğu kongrede Av.Ömer Narin, İsa Aydın ve Halil Demirtaş divan üyeliklerine seçildi.

“Yeni Seçilecek Arkadaşın Yanındayız”

Giresun Tirebolu ve Güceliler Derneği Başkanı Ekrem ŞEN yapmış olduğu konuşmasında; geçen süre zarfında dernek yönetimi olarak başarılı işler yapmaya çalıştıklarını belirtirken, bu yolda kendilerine destek olan tüm yönetim kurulu üyelerine ve üyelerine teşekkür etti. Yeni seçilecek yönetimi başarı temennisinde bulunurken, Ekrem ŞEN olarak her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Derneğin Faaliyet Raporu ve Denetleme Raporu okunurken, verilen öğrenci bursları dikkat çekti.

Derneğin Yeni yönetimine aday olan Fatih AKDOĞAN’da yapmış olduğu konuşmasında tabana yayılarak Sosyal, Kültürel etkinliklerin yanı sıra üyelerin destekleriyle derneği kalıcı bir yer edinilmesi için çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.

Diğer bir Aday Bayram GÜNEŞ’de yapmış olduğu konuşmasında derneğin rutin çalışmalarının yanı sıra 2 Yılık görev süreci içerisinde Yunus Emre Merkezinde derneğe kalıcı bir yer alma sözü verdi.

Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Adnan KARA’da yapmış olduğu konuşmasında her iki adaya da çıkmış oldukları yolda başarılar dileyerek, kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Konuşmalar sonrasında oylamaya geçildi. Kapalı Sandık usulü yapılan oylama sonucunda sandıktan 207 Oy Çıktı. Çıkan oyların 135’ni Fatih AKDOĞAN, 68’ni Bayram GÜNEŞ alırken 4 Oy’da geçersiz sayıldı.

“Kazanan TİREBOLU ve GÜCELİLER Oldu”

Oy sayımı sonrasında her iki aday da birbirine sarılarak birlik beraberlik mesajı verdiler. Bursa Giresun Dernekleri Adına yeni yönetim kuruluna hediyelerini Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Adnan KARA ve Mevcut Aday Bayram Güneş beraber takdim ettiler.

Yeni Yönetim Kurulu Fatih AKDOĞAN – BAŞKAN, Naim ÖZDEMİR, Mustafa AYDIN, İmdat KELEŞ, Orhan ÖZDEMİR, Ethem Turgut DEMİRTAŞ, Halil AKDOĞAN, Selim ÖZDEMİR, Orhan AYDIN, Murat AKDOĞAN, Raşit AYDIN, Orhan GÜVEN, Yener GÜNEŞ, Mehmet YILDIRIM, Salih AKDOĞAN, Hikmet AYDIN, Hakan GÜNEŞ, Ahmet BAYRAK, Osman KAPLAN, Şenol AKDOĞAN, Mehmet Yücel YİĞİT, İrfan GÜNEŞ,  Ramazan AYDIN, Cevat EKİNCİ, Özkan AYDIN, Kemal DEMİRTAŞ, Şahin AYDIN, Enes YILDIZ, Ali AYDIN, Hüseyin KAMBER, Faruk KORKUDAN, Ahmet AYDIN

Denetleme Kurulu ise; Serkan ÇECE, Ramazan CAN, Coşkun GÜVEN, Metin ŞEN, Mehmet AYDIN, Mehmet KURU isimlerinden oluştu.

Erdal Avcı-Kemal Demirtaş / Bursa

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6282 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: