Ana Sayfa » GİRESUN
Geçmiş olsun Giresun’un Efesi
04 Haziran 2017 Pazar 00:19


Geçmiş olsun  Giresun’un Efesi

Geçtiğimiz birkaç gün önce istanbulda bulunan bilfen kolejinde meydana gelen bir hadisede beyin kanaması geçiren Efe yamak hastanede tedavisi sürüyor. 12 yaşında olan Yamak bir sınıftan 13 yaşında bir öğrenci tarafından boğazı sıkılarak yere vurulmuş, daha sonra hemen okula yakın özel bir hastaneye yatırılmıştı. Doktoru tarafından  Yaklaşık 48 saat uyutulan sevgili yumurcak şimdi şükürler olsun durumu iyi. Efe Yamak Giresunspor Asbaşkanı değerli insan  Nahit Ramazan Yamak’ın oğlu, bu olay hakkında çok söylenecek söz var. Böyle olaylara her veli gibi benimde hassasiyetim olduğu için tek söylenecek söz ey Eğitimi yönetenler biz çocuklarımızı okullara eğitim görmesi için gönderiyoruz dayak yesin veya zorbalığa maruz kalsın diye değil. hemde özel okul buralar, eğer sıkıntılı öğrenciler var ise bunlar çaresine bakmanız sizlerin asli görevidir. Her insan her öğrenci bir olamaz olmaz bunun imkanı yok, yarın geç olmadan duruma el koymanız gerek diye düşünüyorum belkide yanlış düşünüyorumdur .

Sayın Yamak ailesi ne geçmiş olsun der Giresun’un Efesi Efe yamak yavrumuza acil şifalar dileriz. Seviyoruz seni yeşil-beyazlı Kocaman yürekli  Küçük Çotanak.

Haber: Aydın Kömürcü

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,Nahit, R., Yamak.Hasan, Alim,


Bu Haber Toplam 7311 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: