Ana Sayfa » Belediyeler
Gecenin Bereketi Belediye’nin Sahur Sofrasında
04 Haziran 2017 Pazar 01:03


Gecenin Bereketi Belediye’nin Sahur Sofrasında Yaşandı

Her akşam kurduğu sokak iftarlarıyla ilçe sakinlerinin dayanışmasına ve kaynaşmasına öncülük eden Beykoz Belediyesi, bu kez de gecenin bereketini paylaşmak için Belediye Meydanı’nda sahur sofrası kurdu.

Sahur vaktinin manevi güzelliğini kalabalık bir sofra etrafında yaşamak için aileleri, komşuları ve çocuklarıyla alana gelen ilçe sakinlerine, kahvaltı tabağının yanısıra börek, çay, çorba ve meyveden oluşan sahurluk ikramı yapıldı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve eşi HAKEDER Dernek Başkanı Ayşe Çelikbilek, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, başkan danışmanları da geceye iştirak ederek ilçe sakinleriyle sahur yaptı.

Başkan Çelikbilek, “İftarda olduğu gibi sahurun bereketini de birlikte paylaşıyoruz"

Ramazan’ın her anını ilçe sakinleriyle paylaşmak üzere sokak iftarlarının yanı sıra sahur sofralarını da gelenek hale getirdiklerini ifade eden Başkan Çelikbilek: “Ramazan’ın getirdiği sosyal dayanışma ve komşuluğun manevi iklimini ilçe sakinlerimizle yaşamak için her yıl 100 bini aşkın vatandaşımızı bu sofralarda misafir ediyoruz. İftarda olduğu gibi sahurun bereketini de birlikte paylaşıyoruz. Bu vesileyle ilçemizde kurduğumuz, sokak iftarlarını,  gönül sofralarını ve sahur programlarını renklendiren, bizimle Ramazan’ın manevi atmosferini soluyan tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Sahur Programı, Başkan Danışmanı Muhammed Küçükkonuklar'ın okuduğu dua ile sona erdi.

Haber: Beykoz belediyesi

Güncelleyen: Aydın Kömürcü



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 7692 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: