Ana Sayfa » Spor
Futbol Turnuvası Muhteşem Şölenle Sonuçlandı
22 Nisan 2013 Pazartesi 23:49
Giresun Federasyonu'nun organize ettiği Giresun Dernekler Arası Futbol Turnuvası finali muhteşem bir final şöleni ile sonuçlandı.

Giresun'un birlik, beraberlik ve dayanışmasına katkı amacı ile yapılan turnuva, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, yönetim kurulu ile Futbol turnuvası organizasyon Başkanı Abdullah Akgün ve Aydın Kömürcü, spor komisyonun yoğun çabaları ve düzenli organizasyonu ile Giresunlulara yakışır bir turnuva başarılı bir şekilde sona erdi.

Konu Spor olunca Kupayı Giresunspor eski Başkanları Osman Çırak ve Ömer Ülkü, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ile beraber verdiler. Hiç kuşkusuz Turnuvada en büyük pay sahiplerinden biride Abdullah Akgün ve Aydın Kömürcü idi.

 

5.Osman Ağa & Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan Futbol Turnuvası finalinde, tribünde ve sahada Giresunlular kenetlenirken, final maçını başarılı bir şekilde yöneten milli hakemlerden Orhan Erdemir ile ekibi Bülent Erdemir ve Gökhan Albayrak seyircilerden büyük takdir topladı.


Final maçı öncesi yapılan çeşitli etkinliklerde sanatçılar ve folklor ekibi gösteri yaparak seyircileri eğlendirdi. Sanatçılar Yücel Öner, Erdal Güvendi, Kara Davut, Ahmet Olgun ve Salim Işıklı keyifli bir müzik ziyafeti verdiler.


Turnuvayı canlı veren Mavi Karadeniz Televizyonu, Giresunluları ekran başına topladı. Final maçına İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, Giresunspor eski Başkanları Ömer Ülkü ve Osman Çırak, Küçük Çekmece Yeşil Giresun Derneği Başkanı Mehmet Cebeci ve Derneğinin Folklor ekibi, Sultangazili Giresunlular Derneği Başkanı Ahmet Demiray, Esenyurtlu Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada, Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği Başkanı Mehmet Hayta, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Danışma Kurulu Başkanı Salih Kaçır, Ocaktaşı Köyü Derneği Başkanı Ahmet Şeker ve Eski Başkan Yakup Şeker, Bulancak Ataköy Derneği Başkanı Erol Yıldız, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve yönetim kurulu üyeleri, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği eski Başkanı Yücel Kısa, Giresun Medya Platformu Genel Sekreteri İbrahim Balcıoğlu , Müslim Eriş, İbrahim Gündoğdu, Kaçkar Tv. Yayın Koordinatörü Metin Ruşen, Ahmet Gedik ile çok sayıda taraftar katıldı.


Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan bu turnuvanın Giresunluları İstanbul'da daha güçlü hale getirdiğini, dostluk ve kardeşlik ilişkilerin kuvvetlendirdiğini belirterek, bütün hemşerileri Giresun Günleri ile Taksim yürüyüşüne davet etti.


Yapılan protokol konuşmalarının ardından yapılan final maçında Bulancak Ataköy takımı, Şebinkarahisar Ocaktaşı takımını yenerek şampiyon oldu. İki takımın da centilmence, yaptığı müsabakayı izleyenler karşılaşmadan büyük bir zevk aldılar. Ayrıca Zeytinburnu Belediyesi de seyircilere yemek ikramında bulundu.

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=353678354731733&set=a.353675424732026.1073741957.

 

100002687132940&type=1&theater

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.408596325906368.1073741830.307005346065467&type=1

Haber: Sadi Toygar



Etiketler : Futbol, Turnuvası, Muhteşem, Şölenle, Sonuçlandı,


Bu Haber Toplam 18010 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: