Ana Sayfa » Güncel
Feshane'de Giresun Fırtınası
14 Mayıs 2011 Cumartesi 21:55
5.Giresun Günleri Feshane'de tüm hızıyla devam ediyor. Feshane siyasilerin ve Giresunluların akınına uğradı.

Özellikle Ak Partililer Giresun Günlerine yoğun ilgi gösterdiler.

Ak Parti İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Av. Osman Köksal, Giresun'dan Ak Partiden aday adayı olan iş adamı sanayici Halil İbrahim Şengün, GOP meclis üyesi Zeki Kemal, Ak Parti GOP ilçe yönetim kurulu üyesi Ömer Karabörk ve Sultangazi ilçe milli eğitim şube müdürü Mustafa Şenol Saygılı Feshane Giresun Günlerinde hemşerileriyle hasret giderdiler.

Av. Osman Köksal, Dr. Reşat Bahat'la bir süre sohbet etti. Dr. Reşat Bahat, vekillik yolunda Köksal'a başarılar diledi.

Av Osman Köksal ve İstanbul Giresunlu İşadamları Derneği ve Zeytinburnu Tirebolu Derneği Başkanı Bahattin Şener.

Giresun Deniz Yıldızı Derneği.


 

Alucralılar farklı bir stantta misafirlerini ağırlıyor.

 

Duymayanlar duysun Yıldıztabya Bilge Hastanesi adını Deniz Yıldızı Hastanesi olarak değiştirdi ve Osman Köksal'a tam destek verdi.

Bir Giresun ve bir Vatan sevdalısı Keşap'lı MHP Giresun il genel meclis üyesi Mehmet Yüksel her yıl olduğu gibi yine hemşerilerinin yanında.

Giresun'da büyük yatırımları olan işadamı sanayici Halil İbrahim Şengün'de stantları tek tek gezerek hemşerileriyle hasret giderdi.

Feshane medyası görevini eksiksiz yapmaya çalışıyor. Geçen yıl cep telefonuyla ödüllendirilen medyanın bu sene gözü biraz yükseklerde.

Burası serbest kürsü. Eski Galata köprüsü üzerine kurulan bu sahnede her Giresunlu hünerini gösterme hakkına sahip. 

Feshane Giresun Günleri Başladı...

Giresun Dernekler Federasyonu ve Giresun Valiliği tarafından organize edilen ve Türkiye’nin en büyük yöresel organizasyonlarından  “5. Feshane Giresun Günleri” dün başladı.

13, 14, 15 Mayıs tarihlerinde, Eyüp Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek organizasyonun açılışına Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Giresun İl Özel İdare Genel Sekreteri Cumhur Malikoğlu, AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayları Giresunlu Av. Osman Köksal ve Ahmet Baha Öğütken, Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Giresun ilçe ve belde belediye başkanları, Spor Kulüpleri  başkanları ve Giresun ilçe kaymakamları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Eyüp Feshane Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen  “5. Feshane Giresun Günleri”nin açılışı oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Bu yılki organizasyonda paneller, konserler, folklor gösterileri, davul-zurna, havai fişek gösterileri ayrıca yöresel yemekler ve yöreye özgü eşyalar sergilenecek…. Resim sergileri, şiir dinletileri, imza günleri ve çeşitli firmaların tanıtımının yer alacağı şölen, Giresun’u her yönüyle tanıtma amacı taşıyor. 5. Giresun Günleri açılışına katılan Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’ya Giresunspor forması hediye edildi. Bakan Çubukçu, açılışta yaptığı konuşmada, “Karadeniz’in şirin kenti Giresun’un, kültürü, tarihi eserleri, muhteşem doğası ve samimi, sıcak insanıyla sadece ülkemizde değil, dünyada da tanınan ve sevilen bir kent olduğunu” söyledi. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ise konuşmasında, bu tür organizasyonların sadece şehirler değil ülke tanıtımları açısından önemine değindi.















































birbirinden ilginç feshane giresun günlerinin tüm resimleri yükleniyor



Etiketler : Feshane'de, Giresun, Fırtınası,


Bu Haber Toplam 9997 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: