Ana Sayfa » GİRESUN
Federasyona Kadın Eli Değdi
26 Mart 2016 Cumartesi 17:50


 Giresun Federasyonu kadın kolları ilk toplantısını yaptı

Giresun federasyonu Gençlik kollarından sonra Kadın kollarıda çalışmalarına başladı. federasyon genel merkezinde gerçekleşen toplantı İstanbul’da kurulu bulunan çeşitli derneklerin Kadın kolları başkanı  ve Kadın yönetim kurulu üyeleri katıldı 30 yakın Kadını katıldı. Toplantıya katılanlar tek tek kendilerini tanıtırken.  toplantıya Giresun federasyonu kadın kolları başkanı Suna Özbayram başkanlık etti, gurbette dayanışmanın önemine vurgu yapan “Özbayram inanıyorum ki bu birlik ve beraberliğimizin sonuçları güzel işlere imza atacağımızın göstergesidir” dedi. Ve yıllardır bu camianın içindeyim ilk birkaç kez kadınlar arası organizasyon yapıldı ama bu gün gerçekten muhteşem bir grup olarak buradayız geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim diye konuştu.

Toplantıya Giresun’dan gelerek ayağının tozuyla katılan Giresun federasyonu genel başkanı Mehmet Kuğu’da yaptığı konuşmada Sayın Ablalarım hepiniz hoş geldiniz Kadın kollarımızı kuralım diye karar verdiğimizin haklı olduğunu bugün daha çok ortaya çıkıyor, Biz Erkekler devamlı dernekteyiz bununda  zaman zaman sıkıntısını çekiyoruz evimize vakit ayıramadığımız için, siz ablalar burada olduğunuzda Bizim yanımızda olan abilerimizin kardeşlerimizin nerede olduğunu fazla merak etmezsiniz bilirsiniz ki Ekek kardeşlerimizin abilerimizin Giresunlu hemşerilerine hizmet mesaisindedirler dersiniz, Sayın hanım ablarım gençlik kollarını kurduk şimdide Kadın kollarını bugün itibariyle Suna hanım önderliğinde hayata geçirmiş olduk hayırlı uğurlu olsun sizlerle bu federasyon daha büyüyecektir artık diye biliriz Federasyona hanım eli değdi diye konuştu. Toplantının bir bölümüne başkan Mehmet Kuğuyla beraber Başkan yardımcısı Fatih Aydın’da katıldı.

Haber: Aydın Kömürcü

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Hasan, TuranAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5925 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: