Ana Sayfa » Siyaset
FATİH AYDIN'IN İSTANBUL'DAN ADAY ADAYI OLASI VAR
06 Şubat 2015 Cuma 21:43


FATİH AYDIN’IN İSTANBUL’DAN ADAY OLMASI BEKLENİYOR

 

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Mali Müşavir Fatih AYDIN’ın İstanbul’dan milletvekili aday adayı olması bekleniyor.

 

16 yıldır; Tüm Bürokratlar ve İş Adamları Konfederasyonu (TÜMBİFED), Marmara Federasyonu (MADEF), Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (KASTOB), Giresun Federasyonu, Ayışığı Derneği ve Çamoluk Derneği gibi kuruluşlarda başkanlık dahil üst düzey görevlerde bulunan Fatih AYDIN’ın Giresunluların yoğun yaşadığı bölgelerden birinde aday adayı olacağı konuşuluyor.

 

Hangi bölgeden aday olacağını henüz açıklamayan Fatih AYDIN’ın kamuoyu yoklamalarına göre karar vereceği tahmin ediliyor.

 

Feshane Giresun günlerinin başladığı yıldan bu yana organizasyon ve sahne direktörlüğü yapan ve çeşitli TV programlarında Giresun ile ilgili programlar yapan AYDIN, Giresunluların yakından tanıdığı bir isim.

 

İyi bir Giresunspor ve Yeşil Giresun Belediyespor basketbol taraftarıdır. Her iki takımın üst lige çıkacağına inanmaktadır.

 

Görev yaptığı kurumlarda özellikle yetim ve yoksulların desteklenmesi, eğitim yardımları ve istihdam politikaları üretmesi ile tanınan AYDIN, kitap ve köşe yazarlığı da yapıyor.

 

Fatih AYDIN

 

1976 yilinda Giresun-Çamoluk Usluca Köyü’nde doğdu.

 

Ismailaga Kur’an Kursu’nda dini eğitim aldı.

 

Atatürk Üniversitesi Iktisat bölümünde lisans derecesi, Okan Üniversitesi Denetim ve Muhasebe bölümünde yüksek lisans derecesi aldi.

 

S.M. Mali Müsavirlik Ruhsati, Sermaye Piyasasi Kurulu ve Kamu Gözetimi Kurumundan Bagimsiz Denetim Lisansi sahibi.

 

Asliye Ticaret Mahkemelerinde Bilirkisi olarak görev yapmaktadir.

 

2000-2004 yillari arasinda MEB’e bagli okullarda ve özel dershanelerde Bilgisayar ve Muhasebe Ögretmenligi yapti.

 

‘’Ne Eylüller Gördü Bu Ömür’’ isimli yayimlanmis bir siir kitabi ve ‘’VUK ve UFRS açisindan Maddi Duran Varliklar ve Maddi Olmayan Duran Varliklarin Mukayesesi ile Amortisman Mevzuu’’ isimli yayina hazirlanan mesleki bir kitap çalismasi bulunmaktadir.

 

TÜMBIAD Tüm Bürokratlar ve Is Adamlari Dernegi, KASTOB Karadeniz Sivil Toplum Kuruluslari Konfederasyonu, Giresun Federasyonu, Çamoluk Dernegi gibi pek çok sivil toplum kurulusunda üst düzey yönetici olan Fatih AYDIN, Ingilizce ve az Arapça bilmektedir.

 

Bir dönem spikerlik-sunuculuk isleri ile de istigal eden ve sertifikali sunucu olan AYDIN, www.habername.com sitesinde, editörlük ve köse yazarligi yapmaktadir.

 

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı olan ve halen vergi ve muhasebe denetimi isi ile uğraşan Fatih AYDIN, evli ve bir çocuk babasıdır.

 

 

 

 

 

 



Etiketler : FATİH, AYDIN'IN, İSTANBUL'DAN, ADAY, ADAYI, OLASI, VAR,


Bu Haber Toplam 8348 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: