Ana Sayfa » Siyaset
EYÜP SULTAN'LILAR REMZİ AYDIN'I BAĞRINA BASTI.
31 Ocak 2014 Cuma 00:32
AK PARTİ ADAY TANITIMI

Akparti  Eyüp ilçe teşkilatı tarafından aday tanıtımı proğramında Belediye Başkanı adayı göterilen Giresun'lu Hemşerimiz Av. Remzi AYDIN  Eyüp sultanlılar tarafın dan 

tabiri caiz'se adeta bağrılarına bastılar programa oldukca ilgi gösteren ilçe sakinleri adaylarını ayakta alkışladılar.
yapılan konuşmalarda mevcut belediye başkanı İsmail KAVUNCU beşyıldır Eyüp'te güzel işler yaptıklarını eksiklerimizde olabilir bilip bilmeyerek kalbini kırdığımız insanlar olabilir bunun için sizlerden özürdiliyorum  herkesden helallik istiyorum hakkınızı helal edin derken,
sözlerini benden sonra gelecek olan belediye başkanınızı belediye başkanınız diyorum. Adayımız  Remzi AYDIN kardeşim benden daha avantajlı  çünkü; yıllık Eyüp sultanlı ve aynı zamanda Giresun'lu onun içi bu çok önemli diyerek sözlerine son verdi.
Kürsüye gelen belediye başkan adayı Av Remzi AYDIN'da 
teşkilata ve Eyüp sultan'lılara güvenin sonsuz başbakanımızın bize vermiş olduğu bu görevi laikiye yerine getireceğiz. Arkadaşalımızla beraber gece gündüz çalışacağız. Eyüp sultan adıylada bilindiği gibi manivatıyla öne çıkmış İstanbu'lun önemli bir ilçesi ülkemizin göz bebeği anadolunun medeniyetlerini bir arada toplayan bir belde. çocukluğum bu beldede geçti hayallarim vardı. Çok şükür hayalerim ilk adımı gerçekleşti otuz mart akşamı bu hayallerimiz tamamlandığında hep beraber Eyüp sultan'ı yöneteceğiz derken sayın AYDIN'nın gözleri doldu.
Programda Yeşilpınar'dan gelen gençler Yeşilpınar'ın gururu Remzi AYDIN diye sık sık tempo tuttular ve adaylarına sahip çıktılar.
programa bir çok Ulusal ve  basın mensubu  ve stk'lar katıldı katıldı Giresun fedarasyonu  büyük desttek verdiği sayın AYDIN na.Giresun federasyonu kurucu başkanı Halil KÜTÜK,  Giresunfederasyonu teşkilat başaknı Abdullah AKGÜN ,yönetim kurulu üyesi .Temel BİLECEN , Ömer UZUN , Belediye Başkanı İsmail KAVUNCU, İstabbul eski millet vekili Recep KORAL ,Eyüpbelediye başkan aday adayları Av Temel BAŞALAN, Selim BİLMEN,Seçkin TURAN,Akparti ilçe Başkanı Rasim BOZKURT,Doğankent federasyon başkanı Serken CİHAN,Gop Trabzon dernek yönetim kurulu üyesi Mehmet  KOL,Eyüpspor eski başakanı Ahmet MALATYALI, , Giresun Emeksenspor kulüb Başkanı Ahmet ALTUNDAŞ, yönetim kurulu üyesi Hasan UÇAR, kulüb teknik sorumlusu Ali SEMİZ,Genç çotanaklar  İstanbul grubunun sevilen başkanı Yeşilpınar mahalle muhtar adayı İlker ÇOMAK,Kazımkarabekir mahalle muhtar adayı Erkan BABAÇ, Eyüp Giresunlular dernek başkanı Avni AYDIN yönetim kuru üyesi Nuh ÇİÇEK, belediye meclis aday adayları Mustafa Meyveci, Mürsel TEKNECİ,Yeşilpınar mahalle temsilcisi Kemal KARABICAK ,Yağlıdere Akköyden Erdoğan ÇAĞLAYAN ,Alibeyköy spor komleksi müdürü Cem KURT,İstanbul futbol saha komserleri derneği başkan yardımcısı Nezir AYDIN,Tirebolu Sekü derneği yönetim kurulu üyesi Eşref YILMAZ, Yeşilpınar mahalle muhtarı Sülayman DURDU, Rumeli tv, Hilal tv,Cem tv,  görüntü alırken ,
İHA dan Mehmet TEKİN ,Cem Medyadan Bahri KAYAOĞLU, Aydınses Halil AYDIN,Giresun Medya platformu başkanı Ali Şükrü KARA,Boğaziçi Gündem gazatesi İlhan ÇABUKOL, Borsa 28 internet sitesi sahibi Nuri YILMAZ,Eyüp,Gaziosmanpaşa,Bayrampaşa,ve İstanbul'un değişik ilçelerinden bir çok internet gazetesi temsilcileri katıldılar.
Vatangiresun gazetesi olarak adayımız kendi çocuğumuz hemşerimiz Eyüp sultan belediye başkan adayı Av. Remzi AYDIN,kardeşimize çıkmış olduğu bu yolda Allah utandırmasın der yar ve yardımcısı olsun.
         
 HABER :AYDIN KÖMÜRCÜ
 


Etiketler : EYÜP, SULTAN'LILAR, , REMZİ, AYDIN'I, BAĞRINA, BASTI.,


Bu Haber Toplam 9533 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: