Ana Sayfa » Belediyeler
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın; ’Milyonu aşan bütçeye dikkat"
26 Ocak 2017 Perşembe 22:58


 Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın; ’Milyonu aşan bütçeye dikkat’’

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinin Eyüp Belediyesi Kültür merkezinde yaptığı 47.olağan genel kurulunda ev sahibi olarak yaptığı konuşmada Başkan Mehmet Şimşek ve yönetim kuruluna övgüler yağdırarak, 53 yıllık derneğin geçmişten bugüne istikrarlı bir şekilde yol aldığına belirterek, kasasında milyonu aşan bir bütçenin olduğuna dikkat çekti.
**Başkan Remzi Aydın konuşmasında; Giresun sivil toplum kuruluşları önemli hizmetler yapıyor, bizlerde yerel yöneticiler olarak dernekleri çok önemsiyoruz. Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği faaliyet raporunu ve denetim raporu ve bütçesini dinledim, çok etkilendim. Kasasında nakit paraları var milyonları aşan bütçeler ve gerçekten baktığımızda da takdire sayan hizmetler yapılmış. Benim yaşımdan büyük bir dernek kurumsal hale gelmeye çalışıyor. Bu faaliyetler ve bütçeler çok önemli, güven ve istikrar Dernekte hakim olmuş, tebrik ediyoruz.
Kısaca bir derneğin yapması gereken birçok şeyi yaptığına şahit oluyorum ve inşallah yeni ufuklarla yeni vizyonlarla inancımı bu yükselişinin devam edeceğine olan inancımı ifade ediyorum son cümle olarak bana teşekkür edildi. bu yer tahsisi için değerli arkadaşlarım sizler Şebinkarahisarlı olarak sizler bu faaliyetleri sürdürdüğünüz müddetçe ve geliştirdiğiniz müddetçe buralar her zaman sizin emrinizde olacaktır hepinizi saygı sevgiyle selamlıyorum, dedi.


 Haber:Sadi Toygar

Güncelleyen/ Aydın Kömrcü



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 4791 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: