Ana Sayfa » Dernekler
Eynesilliler Derneği Yeni Başkanını Seçti..
25 Ocak 2017 Çarşamba 23:20


  

   



Eynesilliler Derneği  Yeni Başkanını Seçti..

Eynesilliler Derneğinde  "Genç ve Dinamik" bir yönetim kuruldu. 

 

Eynesilliler Derneği Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.

 

Eynesilliler Derneği Olağan Genel Kurul toplantısını Eynesil Köseli Mahallesi Derneği ev sahipliğinde Eynesilli hemşerilerimizin katılımıyla 22 Ocak 2017  Pazar günü  gerçekleştirildi.

 

EYNESİLLİLER DERNEĞİ GENÇLERE EMANET..

 

İstanbul - Yıldıztabya'da  kongre heyecanı yaşandı.  Mustafa CİVEK görevini İsmail KIRLAK'a devretti. Eynesilliler Derneğinde  "Genç ve Dinamik" bir yönetim kuruldu.

 

Kongrede tek aday olan İsmail KIRLAK oy birliği ile Eynesilliler Dernek Başkanlığına seçildi. Eynesilliler Derneği  yeni yönetim kurulu ise genç ve dinamik isimlerden oluştu.

 

Eynesilliler Derneği Mustafa CİVEK; Görev yaptıkları dönem içinde derneğin  Giresun Dernekçiliğinde kurumsal bir yapıya kavuştuğunu, Eynesil'in değerlerinin tanıtılması sorunlarına her zeminde sahip çıkılması ve çözüm bulunması amacı ile çalışmalar yaptığını belirterek, yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi.


 

 

Divan başkanlığını Mustafa HIDIR'ın, kâtiplikleri ise Ahmet SOFU ve AYDIN DALMAN'ın yaptığı genel kurulda   Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu Raporu  ve Gelir – Gider Hesap Özeti  ve  3  yıllık tahmini bütçe okunup görüşülerek genel kurul tarafından oy birliği ile kabul edildi.

 

Eynesilliler Deneği'ne  bu zamana kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı Mavi Karadeniz TV Yönetim Kurulu Başkanı Fuat KUŞ, Avukat Halil İbrahim TÜRKYILMAZ'a ve Rahmetli Av. Ahmet Naim GÜREL adına kardeşi Cemal Nadir GÜREL'e Eynesilliler Derneği adına plaket takdim edildi.


 

Plaket takdimi esnasında oldukça duygu dolu anlar yaşandı.

 

"Hayatım boyunca bir çok plaket almışlığım olmasına rağmen ilk defa içimden ağlamak geldi" diyen Av. Halil İbrahim TÜRKYILMAZ ile "Eynesilliyim ama ilk defa  Eynesillilerden" plaket aldım diyen Mavi Karadeniz TV Yönetim Kurulu Başkanı Fuat KUŞ konuşmakta zorluk çekenlerdendi.

 

YÖNETİM KURULU (ASİL)

YÖNETİM KURULU (YEDEK)

İSMAİL KIRLAK (BAŞKAN)

AHMET SOFU

YASİN SOFU

ÖZGÜR BİTİŞ

AYDIN DALMAN

MUSTAFA BERBER

Av. ÜMİT YASİN KISA

MUSTAFA  DALMAN

HÜSEYİN İŞÇİ

ALİ ALPEREN KELLECİ

NİHAT KARABEKTAŞ

AŞKIN UZUN

TURAN MUCUK

RAMAZAN SAİN

AKİF YILMAZ

HASAN ŞAHİN

RAMAZAN KÜÇÜKTEMEL

HÜSEYİN ÇOBAN

İBRAHİM KISA

MEHMET SARIAL


HASAN TAHSİN KARADENİZ

 

MUSTAFA YILDIZ



DENETLEME KURULU (ASİL)

DENETLEME KURULU (YEDEK)

MUSTAFA CİVEK

HASAN KELLECİ

ALİ ŞÜKRÜ KARA

HÜSEYİN KURUCU


HALİL İLİKSİZ
 

ERKAN CIVAK



Ayrıca; Eynesilliler Derneği'nin federasyonlarda en geniş manada temsil etmek üzere İsmail KIRLAK, Av. Halil İbrahim TÜRKYILMAZ, Nihat KARABEKTAŞ, Yasin SOFU, Turan MUCUK,  Aydın DALMAN genel kurul tarafından delege olarak seçildi.

Kaynak: www.eynesilajans.com

Güncelleyen/ Aydın Kömürcü

 

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 7251 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: