Ana Sayfa » Dernekler
Eynesil Kemaliye Piknikte Buluştu
30 Haziran 2012 Cumartesi 08:10
Şişli Ayazağa'da kurulu bulunan Eynesil Kemaliye Köyü Derneği güzel bir piknik organizasyonuna daha imza attı.

Eynesil Kemaliye Köyü Derneği Pikniği Şişli Ayazağa'da bulunan Şişli Belediyesine ait piknik alanında yapıldı. Sanatçı Erdoğan Erol ve Kemakliye folklor ekibi pikniğe katılanlara unutulmaz dakikalar yaşattılar.

Kemaliye Köyü Derneğinin pikniğine CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Özdemir, Giresun Vakfı Başkanı Dr. Adil Emecan, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Gaziosmanpaşa Belediye meclis üyesi hemşerimiz Zeki Kemal, Şişli Giresunlular Derneği Başkanı Mustafa Civak, Görele Bayazıt Köyü derneği Başkanı Reşat Kuruca ve yönetimi, Nuri Yılmaz, Giresun STK'larının başkan ve yöneticileri çok sayıda siyasetçi, Giresun dışından bir çok STK başkan ve yöneticileri, misafirler ve Kemaliyeliler katıldılar.

Kemaliye Köyü Derneği Başkanı Erkan Civak basına yaptığı açıklamada "Dernek olarak her yıl çeşitli etkinlikler yaptıklarını ve bu vesileyle bir çok hemşerilerini bu organizasyonlarda görmekten mutlu olduklarını dile getirerek, çalışmalarımız ve faliyetlerimiz artarak devam edecek" dedi.

Bu arada Kemalilyeliler pikniklerine katılan herkese yemek ikram ederek çok güzel bir misafirperverlik örneği gösterdiler.

www.vatangiresun.com güzel faliyetlerinin takipçisi olduğumuz Eynesil Kemaliye Köyü Derneğine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dileriz.



Etiketler : Eynesil, Kemaliye, Piknikte, Buluştu,


Bu Haber Toplam 10407 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: