Ana Sayfa » Duyurular
Ethem Bakar, Yılın Habercisi
19 Mart 2012 Pazartesi 20:57
Gurbetçi Giresun Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Haberciler Derneği Başkanı Ethem Bakar, Marmara Üniversitesi İktisat Fakultesi Öğrencileri tarafından yılın habercisi ödülüne layık görüldü.

Gurbetçi Giresun Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Haberciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Bakar Türkiye’nin sayılı Üniversitelerinden biri olan Marmara Üniversitesi İktisat Fakultesi Öğrencileri tarafından yılın habercisi ödülüne layık görüldü.

ETHEMBAKARPNEL
Ethem Bakar Marmara Üniversitesi İktisat Fakultesi iktisat Kulübü Öğrencileri tarafından organize edilen “Kariyer Günleri” etkinliğinde yapılan anket sonucu “Yılın Habercisi” seçildi.
13 Mart 2012 günü Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi Salonunda yapılan bir Panel ile ödülünü teslim alan Ethem Bakar’a panel boyunca oldukça yoğun bir ilgide gösterildi.
Kanal D Sabah Haberleri Sunucu İrfan Değirmenci ve Son haftaların Fenomen Dizisi Yalan Dünya Oyuncusu Tuna Orhan ile birlikte bir de panel veren Ethem Bakar Marmara Üniversiteli Öğrencilerin Kariyer Planlama ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

panelbiterkenmarmara

Panelin Moderatörlüğünü’de yapan Ethem Bakar’a internet üzerinden haber yapma ve haber etkisi hakkında da sorular soruldu.

maramarauniversitesipanelogrenciler

marmarauniversitesiistisatkulubu

Yalan Dünya Ekibini temsilen Panelde bulunan Tuna Orhan dizinin gelecekteki seyiri hakkında bilgiler verirken, Kanal D Sabah Haberleri Sunucusu İrfan Değirmenci başarıyı yakalamanın nasıl güçlüklerden geçtiğini anlattı.

ethemodulunualdi

ethembakarveodulalanlar

Her üç katılımcısya Üniversite Öğrencileri adına İktisat Kulübü Yöneticisi Öğrencier tarafından ödülleri teslim edildi.



Kaynak: gurbetcigiresun.eu Etiketler : Ethem, Bakar,, Yılın, Habercisi,


Bu Haber Toplam 10968 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: