Ana Sayfa
Ethem Bakar HABER-DER Başkanı
06 Haziran 2011 Pazartesi 23:40
Ethem Bakar Haberciler Derneği (Haber-Der) Başkanlığına seçildi.

Ethem Bakar Haberciler Derneği Başkanlığına seçildi. Ethem Bakar ile birlikte Giresun Tirebolulu hemşerilerimiz Hasan Kübüç ve Soydan Toraman’da yeni yönetim kurulunda görev aldı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampusu’nda yapılan olağan genel kurulda, Mevcut Başkan Hasan Taşkın yeniden aday olmadı.

Yapılan seçimlerde Ethem Bakar, A. Burak Esremiz, M. Vasfi Pakman, Soydan Toraman ve Hasan Kübüç yönetim kurulu üyeliklerine, Ahu Bozlar, Serpil Esremiz ve Tülay Esen ise Denetim Kurulu üyeliklerine seçildi.

Seçimlerin ardından konuşan Ethem Bakar, Haberciler Derneği’nin bu günlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Bakar, Haberciler Derneği’nin tüm habercilerin sesi olmaya devam edeceğini ifade ederek, “Bu bir bayrak yarışıdır. Şimdi bayrağı biz devraldık. Amacımız, bugün daha da zor koşullarda görev yapan ya da işsiz duruma düşen tüm habercilere kucak açmaktır. İşe Yeni yapılandıracağımız ve tüm habercilerin sesini duyurabileceği bir haber sitesini açmakla başlayacağız. Yeni proje ve hedeflerle habercilerin sorunlarına çare olmaya çalışacağız” dedi.

Öte yandan devir teslim tamamlandı;

 
Haberciler derneği başkanlığına seçilen Ethem Bakar eski başkan Hasan Taşkın’dan görevi teslim aldı. Yapılan törene yeni seçilen yönetim kurulu katılırken, teslim sonrası toplanan yeni yönetim kurulu görev bölümü yaptı. Buna göre Ethem Bakar başkanlığındaki yeni yönetimde Vasfi Pakman başkan yardımcısı, A.Burak Ersemiz sözcü, Hasan Kübüç sekreter, Soydan Toraman ise Saymanlığa getirildi


Kaynak: gurbetcigiresun.eu Etiketler : Ethem, Bakar, HABER-DER, Başkanı,


Bu Haber Toplam 9952 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: