Ana Sayfa » İlçeler
ESPİYE’DE VATANDAŞLA BERABER ÇALIŞACAĞIZ
17 Ağustos 2020 Pazartesi 23:54


 ESPİYE’DE VATANDAŞLA  BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Bayramda Doğduğumuz yer olan Espiye ilçemize silah-i rahim yaptığımda çeşitli ziyaretler yaptık.

Bu bağlamda Espiye ilçemize yeni atanan Kaymakam Taner Tenğiri makamında ziyaret ettim Geldiği ilçemiz Şebinkarahisar ve Espiye hakkında hoş sohbet oldu,

Değerli insan “TENĞİR” 25 yıllık Memuriyet hayatında ülkemizin çeşitli ilçelerinde görev yaptığını bunların ikisinde Giresun’da olacağını söylerken Şebinkarahisar’da  vatandaşla,  beraber görev yaptıklarını  yani Devletin vatandaşın yanında olduğunu hissettirdik  inşallah Espiye ilçemizde aynısını yapacağız.  Makamım ve Gönül kapım vatandaşa sonuna kadar açık , biz vatandaş için varız, İçerisinde bulunduğumuz zaman biraz  dezavantaç  pandemi sürecindeyiz ancak  bu süreci çok iyi  geçirmemiz gerek devlet vatandaş iş birliği ile, bölgenin sorunları aşağı yukarı aynı, gitmedik köy kalmayacak tüm köylerimizi ziyaret edeceğim. İşimiz gücümüz vatandaşa hizmet olacak. bendeniz zaten makamda oturmayı sevmem tanıyanlar inşallah her zamanki olduğu gibi makamdan güç değil makama güç vermeye bu Şehirdede devam edeceğim inşallah sizlerde gurbet elden gelip bizleri ziyaret etiğiniz için teşekkür ederim diye konuştu.

Taner Tengir  1975 Konya Ereğli ilçesinde  dünyaya geldi ilk ve orta öğretimini Ereğlide tamamladı, Selçuk Üniversitesi  iktisadi ve idari Bilimler fakültesi iktisat  Bölümünden 2001 yılında mezun oldu, 2005 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı  sınavını  kazanarak Niğde Kaymakam Adayı   olarak  Mülki idare amirliği  mesleğine  intisap etti, Kaymakam adaylığı süresinde çeşitli staj  dönemlerinden geçerek, Sheffield Üniversitesi Manegement  School’de  İngilizce eğitim aldı ve İngiliz idare sistemini inceledi, TODEİ’de  40 Dönem Kamu Diplomasisi  kursunun ardından  93. Dönem  Kaymakamlık Kursunu  başarı ile tamamlayarak, 03.03.2009 tarihinde Yozgat Aydıncık Kaymakamı olarak göreve başladı. Sırasıyla Erzurum Pazaryolu  ilçe Kaymakamlığı, Ağrı ve Ardahan Vali yardımcılığı  görevleri  sırasında  Ağrı İl özel idare genel sekreterliği  ve Ağrı Havalimanı  Mülki İdare Amirliği ile Ardahan Aktaş Hudut Kapısı Mülki İdare Amirliği görevlerinde  bulundu,  Pozantı  Kaymakamlığı ve Şebinkarahisar Kaymakamlığı görevini yaparken 14.07 2020 tarihli  ve 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı  Atama Kararı ile Espiye Kaymakamlığına atanarak 26 Temmuz 2020  tarihinde göreve başlamıştır, Espiye’nin Mülki Amiri “TENGİR” Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü  Tarım Ekonomisi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansını  Tamamlarken, Halen  Atatürk   Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarım      Ekonomisi  Ana  Bilim Dalında eğitimini devam ettirmektedir , İngilizce Bilen Kaymakam Evli ve İki Çocuk Babası.

Bizde Gazete olarak sayın Kaymakam beye tekrar hayırlı olsun der  görev süresinin  uzun olmasını dileriz  Allah yar ve yardımcısı olsun.

Haber: Aydın Kömürcü

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 4600 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: