Ana Sayfa
Espiye'li Hakkı Çakır DP'den Aday
04 Haziran 2011 Cumartesi 11:08
Espiye'li hemşerimiz Hakkı Çakır DP'den milletvekili adayı. Hakkı Çakır DP Esenler ilçe Başkanlığı görevini yürütürken bu görevinden istifa etmişti.

Hakkı Çakır DP'den İstanbul 2.bölge 5.sıra milletvekili adayı.

Hakkı Çakır 1972 Giresun Espiye doğumlu ve 30 yıldır Esenler'de ikamet ediyor. Başta Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediye olmak üzere çeşitli amatör kulüplerde futbol oynadı. Evli ve bir çocuk babası olan Çakır'ın kendine ait Gıda ve Temizlik pazarlama firması var. Çakır, DP ve DYP'nin çeşitli kademelerinde önemli görevlerde bulundu.

DYP Gençlik kolu Başkanlığı,

DYP İl Gençlik kolları sekreterliği,

DYP Genel idare kurulu üyeliği,

DYP Esenler İlçe sekreterliği,

DYP Esenler İlçe Başkanlığı,

DP İl yönetim kurulu üyeliği,

DP Esenler İlçe Başkanlığı.

Espiye'li hemşerimiz Hakkı Çakır, Esenler amatör spor kulüpler birliği kurucusu ve aynı zamanda Esenler Kent Yıldız Spor Kulübü Başkanı.

DP Esenler ilçe başkanlığı görevini yürütürken milletvekili adaylığı için istifa ederek aday,adayı olan Hakkı Çakır 12 Haziranda yapılacak seçimlerde  24.Dönem  milletvekili olabilmek için aday oldu.İstanbul 2.bölge adayı olan Çakır, adaylığı açıklandıktan sonra gazetemize yaptığı açıklamada”evet sizlerinde bildiği gibi DP İstanbuldan 2. bölge  5.sıra milletvekili adayı oldum. Bu noktada umarım hemşerilerimiz ve halkımız bizi tercih ederek Parlementoya gönderir” dedi. Çakır açıklamasını şöyle devam ettirdi.1946′da merhum Adnan Menderes tarafından iktidar olan DP aradan geçen 56 yıl sonra tekrar iktidara gelerek işte o 46 ruhunu tekrar yüce milletimize yaşatacaktır.

12 Haziranın çok şeye gebe olacağını ümit ettiğini belirten Çakır inşallah 13 Haziranda sizinle tekrar görüşerek bugünkü söylediklerimizi teyit ederiz”dedi.

 



Etiketler : Espiye'li, Hakkı, Çakır, DP'den, Aday,


Bu Haber Toplam 11198 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: