Ana Sayfa » Güncel
Espiyede Osman Biliğin Sevğisi
23 Ağustos 2015 Pazar 23:53


                                   Espiye’de Osman Bilğin Sevgisi

Espiye Kaymakamıyken Geçtiğimiz ay yeni kaymakamlar karar namesiyle tayini çıkan Kaymakam Osman Biliğin yeni görev yerine ilçe halkı tarafından uğurlandı. Mavi yeşil restaurantta Espiye belediye Başkanı Mustafa Karadere tarafından onuruna yemek verildi yemeğe Giresun Valisi Hasan Karahan, katılırken belediye başkanı “Karadere yaptığı konuşmada Kaymakam beyin İlçede kaldığı sürede uyumlu çalışmamızla örnek olmuştur. Gerçekten çalışkan ve iyi bir bürokrat herkese davranışıyla örnek bir insan sanki kırk yıllık Espiye’li hep halkın içinde. hiçbir zaman halktan kopmayan Köylerimizi devamlı ziyaret eden halkın sorunlarını dertleri kendine dert eden çözmek için üst seviyede gayret sarf eden biri hülasa lafla anlatılacak biri değil. Tayini çıktığı için çok üzgünüm ve aynı zamanda sevinçliyim çünkü Osman bey gibi biriyle çalışma imkanı buldum. Yine bir sevincim İlçemiz 25 bin nüfuslu bir ilçe Kaymakam beyin yeni görev yeri 100 bin nüfuslu bir kent inanıyorum’ki burada birkaç yıl görev yaptıktan sonra ülkemizde sayılır bir yerde bürokrat olacaktır ilçem adına verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim diye konuştu.

Kaymakam Osman Bilğin’de yaptığı konuşmada Espiye’de görev yaptığım sürece gerek ilçe yöneticilerimden gerekse Halkımızdan çok destek gördüm iyi işlere imza attığımızı zannediyorum hem bu yörenin insanı olduğum içinde fazla zorluk çekmedim görevim süresince. Tabiki sonuçta memuruz görev yerlerimiz zaman zaman değişiyor devlet bizleri nereye gönderirse oraya gidip en güzel şekilde görevimizi yapmaya çalışıyoruz, Espiyeyi ve siz değerli Espiyelileri hiç unutmayacağım burada başlattığımız hizmetlerin takipçisi olacam inşallah beraber açılışlarını yapacağız zamanımız el verdikçe.buraya katlan siz değerli sayın valim olmak üzere Belediye  başkanlarım köy ve mahalle muhtarlarım esnaf ve işadamı kardeşlerim stk başkanları ve temsilcileri  mesai arkadaşlarım daire amirleri basınımızın değerli temsilcileri siyasi partilerin başkanları ve temsilcileri hanım efendiler ve beyefendiler hepinize en kalbi duyğularımla teşekkür ederim iyi varsınız derken gözleri dolarken  bir ara gözlerinden yaş geldiği görüldü ve devamında Espiye belediye başkanı Mustafa Karadere ve okul arkadaşı olan  Görele belediye başkanı Tolğa Erener başta olmak üzere birçok davetli gecenin anısına yöreyi temsil eden hediyeler verdiler.  Gecede Giresun valisi Hasan Karahan ve Espiye federasyon başkanı Temel Kahveci bir konuşma yaptı . gerçekten Espiyeliler Osman Bilğin kaymakamı sevdiklerini gösterdiler. “Trabzonlu olan  Sayın Bilğin yeni görev yeri  100 bin nüfuslu  Manisa Alaşehir ilçesi olmuştur. Bizde gazete olarak sayın Kaymakama yeni görevine başarılar diler Espiyeye yaptığı hizmetlerinde dolayı teşekkür ederiz.

Haber: Aydın Kömürcü

Fotoğraflar: Özkan Kömürcü

 



Etiketler : vatangiresun.com/vatangiresungazetesi/Abdurrahman, Ada, /Aydın, Kömürcü/Mehmeh, Cebeci, /Mustafa, Civek/, Temel, Kahveci/Murat, Ay/Mehmet, AY/Necati, Ulu/, ,


Bu Haber Toplam 5444 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: