Ana Sayfa
Espiye'de Müthiş Partizanlık
27 Şubat 2011 Pazar 00:20
Espiye Belediyesi'ne 8 itfaiye eri alıncak ama ilçede Ak Parti yöneticilerinden başka kimse kalmadığı için kazanan 8 adayın ya babası, ya amcası ya dayısı yada eniştesi Ak Partili yönetici.

   Anavatan Partsini bitiren torpil hastalığı ne yazkkı mevcut iktidarıda sardı, her ağzı açıldığında dönemlerinde kadrolaşma olmadığını savunan Ak Parti genel merkez yöneticleri aşağıdaki listeyi okuduklarında Espiye gibi Türkiyenin küçük ilçelerinden birinde bu kadar bariz bir yönetici çocuğu torpiline ne diyecek acaba.
 
İşte o torpil listesi;
 
Bilgin Akkaya---Espiye AKP ilce başkanı A.Kemal Akkaya'nın oğlu
Seda Bodur------Belediye meclisi üyesi Kadir Bodur'un gelini
Onur Önal--------Belediye meclis Üyesi Nazım Önal'ın   Yeğeni           
Engin Bahadır---Belediye Meclis Üyesi Ersin Bahadır'ın  yeğeni          
A.Şükrü Güler---AKP'li il genel meclisi üyesinin Yeğeni
 
AKP'li belediye başkanı Erol Karadere'nin kontenjanın dan girenler
Nurgül Kücükaydın, Kendi mahallesi Kara dere mahallesi AKP'li muhtarın kızı
Diğer 2 kişide Espiye'de önde gelen AKP' militanlarının Çocuklarıdır. Siyasette bir vasıfları olmadığı için isimlerini açıklamıyorum. Ama Espiyeli bunların kim olduğunu biliyor.

   Espiye belediye başkanının, meclis üyelerinin ve AKP iktidarının Espiye'de kapalı kapılar ardında bu türlü işleri hep yapıyorlar. Ama bu güne kadar böyle bir olayı hiç görmedim. AKP zihniyetinin bütün Türkiye'de olduğu gibi Espiye'de de nasıl yaşandığını Espiyeli artık görmüş oldu.
   Buradan kamuoyuna, Yandaş olmayan yürekli basına muhalefette bulunan siyasi parti örgütlerine, sivil toplum örgütlerine, bütün Giresunlulara ve Cumhuriyet Savcısına bir çağrı yapıyorum! Bu adamlar bu kirli işlerini kanunlara uydurmuş olabilirler ama kamu vicdanı nerede?
 
Kaynak:Eşref Bodur


Kaynak: gurbetcigiresun Etiketler : Espiye'de, Müthiş, Partizanlık,


Bu Haber Toplam 10194 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: