Ana Sayfa » Dernekler
Espiye’den Bursa’ya Gönül Köprüsü
23 Kasım 2016 Çarşamba 01:09


 Espiye’den Bursa’ya Gönül Köprüsü

Espiye Belediyesi gurbette bulunan hemşerileri ile buluşup kaynaşmaya devam ediyor.

Espiye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Akkaya, Espiye Ziraat Odası Başkanı Raif Uçar, Espiye Akkaya Köyü Muhtarı Fahrettin Kılıç ve Belediye Personeli Hasret Kahraman Bursa Giresunlular Derneğini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Adnan Kara yapmış olduğu açılış konuşmasında “Sıla ile Gurbeti” buluşturan Espiye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Akkaya ve beraberindeki heyete teşekkür ederken, Bursa Giresunlular Derneği olarak Giresun’un gelişmesi için yapılacak her türlü faaliyetin içerisinde yer alabileceklerini söyledi.

Bursa Espiyeliler Derneği Başkanı Nazım Aycı’da yapmış olduğu konuşmasında Espiye Belediyesinin her yıl gerçekleştirmiş oldukları bu ziyaretlerden duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi.

Espiye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Akkaya’da yapmış olduğu konuşmasında  “Ne yazık ki resmi rakamlara göre devletten bütçe alıyoruz, personel sayımız bu rakama göre belirleniyor. Eğer burada yaşayan vatandaşlar ikinci ikametlerini Espiye’ye alırlarsa belediye olarak daha verimli hizmet edebiliriz” ifadelerini kullandı.

İlçede yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler sunun Akkaya; “İlçemizde son dönemlerde turizm alanında önemli atılımlar yapıldı. Yedi Değirmenler Tabiat Parkı Valiliğimiz öncülüğünde turizm’e kazandırıldı. Özellikle yaz aylarında yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşıyor. Yine Belediye Başkanımız Mustafa Karadere öncülüğünde ilçemizde çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz ” dedi.

Espiye Ziraat Odası Başkanı Raif Uçar’da yapmış olduğu konuşmasında; Alan Bazlı Destek ödemelerine değinerek, Espiye’de yerleri olan hemşerilerinin kolay bir şekilde yıl sonunda kadar başvurularına devam edebileceklerini belirtti.

Ziyarette Bursa'da bulunan Espiye İlçe ve Köy Dernek Başkanlarının yanı sıra çeşitli STK temsilcileri katıldı. Görüş, Öneri ve sohbet havasında geçen toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Erdal Avcı / Giresun Havadis

Güncelleyen/ Aydın Kömürcü



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 9439 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: