Ana Sayfa » Belediyeler
ESKİ KOMANDOLAR YEMİNLE YOLA ÇIKTILAR
31 Ocak 2017 Salı 00:30


  

ESKİ KOMANDOLAR YEMİNLE YOLA ÇIKTILAR 

 

Ocak ayı başında meydana gelen patlamada 13 askerin şehit olduğu Kayseri 1. Komando Tugayı’na destek için bir araya gelen tugayın eski komandoları Beykoz’dan Kayseri Zincidere’ye yola çıktı.

 

Terörle mücadelede kritik ve başarılı görevler yürüten Kayseri 1. Komando Tugayı çarşı iznine çıkan askerlere yapılan hain terör saldırısında 13 askerini şehit vermişti.

 

Türkiye genelinden 800 eski komandonun katılacağı etkinliğin, İstanbul ayağı için 80 kişilik eski komando hazırlandı. 

 

Beykoz Belediyesi önündeki toplanan eski mavi bereliler vatanın birliği ve bütünlüğü için daima göreve hazır olduklarına dair yemin ederek yola çıktı.  

 

40 Mevlidleri Okutulacak

 

Eski komandolar Kayseri’de ilk olarak Köşkkışla’daki Acemi Birliğini ziyaret ederek vatani görevini yapmakta olan erlerle kucaklaşak ve askerlere  moral verecek.

 

Ardından mavi berelerini giyerek patlamanın meydana geldiği otobüs durağını ziyaret edecek olan grup, şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunacak ve İstiklal Marşı okunacak. 

 

Tugayın içinde yer alan Zincidere 1. Komando Tugay Komutanlığı Mehmetçik Camii’nde kılınacak namazın ardından şehitler için Kur’an-ı Kerim ve 40 mevlidi okutulacak.

 Beykoz Belediyesi

Site Güncelleme / Aydın Kömürcü

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5817 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: