Ana Sayfa » Güncel »
Eski Futbolcular Hasret Giderdiler
19 Temmuz 2010 Pazartesi 11:59
Giresun'un 1950 ve 70'li yıllarda Giresun Amatöründe ve daha sonra Giresunspor 'da futbol oynayan eski tüfekler,Kepçe Ahmet ve Gambur Özcan'ın organize ettiği ikinci nostalji Yılında hasret giderdiler

 Yapılan Organize Gerçekten Şahane Oldu 

Mehmet YÜKSEL

 
 Giresun'un 1950 ve 70 'li yıllarda Giresun Amatöründe ve daha sonra Giresunspor 'da futbol oynayan eski tüfekler,Kepçe Ahmet ve Gambur Özcan' ın organize ettiği ikinci nostalji Yılında  hasret giderdiler.
Akınspor’a ait Kapu Kahve Millet bahçesinde ikinci nostalji toplantısına Ziya Bozali, Mehmet Erkin(Küçük ), Ahmet Yenal(Kepçe),Özcan Yıldız( Kambur), Remzi Akyazıcı( Ofli), Orhan Ercan(Küçük),Yılmaz Erol( Çolak), Ruhi Yazıcıoğlu, Atilla Taştemel, Reha Demirok, Şenol Birol,Nemci Perekli,Orhan Usta,Uğur İskender,Metin Tekişin,Mustafa Eyüpoğlu,Erol Pamuk,Nihat Yanıkoğlu,Ahmet Gülen,Nizam Turan(Godi), Alaattin Gökçe,Toraman Kaya,Hasan Kesim,Emin Aktaş(Hoca),Hikmet Kale,Cengiz İmamoğlu,Suat Dönmez,Turgut Şengül,Necati Çıtlak, Hikmet Bilge,Ömer Çelik ve Seze Erkmen katıldılar.

 

Eski futbolcuların ikinci nostalji toplantısına Belediye Başkanı Kerim Aksu’da katıldı. Kambur Özcan konuşmasının bir bölümünde “ Sayın başkanım sizden bir isteğimiz var. Başkan buyur söyle. Kambur Özcan Kepçe Ahmetle ikimiz yeni mezarlıktan iki kişilik mezarlık yeri istiyoruz. Başkan Aksu size söz mezarınızı yaptırarak size teslim edeceğim,” dedi.
 

 Bu konuşmalardan sonra parkta bir kahkaha yükseldi. Ama bu isteğe Kepçe Ahmet Büyük oranda bozularak Kambur Özcan’ı azarladı.
 

Saat 16.00’ya kadar parkta sohbet eden eski tüfekler, daha sonra yürüyerek Ahmet Baloğlu Cafesine giderek kahfe, çay içerek uzun süre sohbet ettiler ve daha sonra Park Otele giderek otelin bahçesinde akşam yemeği yediler. Yemeğe Belediye Başkanı Yardımcısı Ömer Cinel’de katılarak eski futbolcularla birlikte oldu.

 
Yemek esnasında mikrofana gelen Kepçe Ahmet çeşitli anılar ve fıkralar anlattı ve konuşmasının büyük bir bölümün de Kambur Özcan’dan söz ederek konuşmasının yüzde 90’ ı yalandır, dedi.  

Daha sonra mikrofon’a gelen Kambur Özcan, hayatında yaşadığı ilginç olarlar’dan kesitler anlatırken, Kepçe Ahmet’e’ de göndermelerde bulundu.

 

Gece Park otelin hazırlamış olduğu menülerle daha’da güzelleşti ve daha sonra sanatçı Osman Erken uduyla sunduğu şarkılarla gece’ye daha ayrı bir renk kattı ve futbolcularında söylediği şarkı ve türkülerle gece daha’da başka anlam kazandı.
 

Daha sonra yapılan sohbetlerden sonra bir sonraki sene tekrar buluşmak üzere diyerek dışardan katılanların bir bölümü ayrılırken, katılanların diğer bölümü de Giresun da birkaç gün daha kalacaklarını bildi

 



Etiketler : Eski, Futbolcular, Hasret, Giderdiler,


Bu Haber Toplam 13217 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: