Ana Sayfa » Güncel
Esenyurt'tan Dereli'ye Dost Eli
25 Eylül 2014 Perşembe 13:59
Esenyurt Belediyesinden Anadolu da Binlerce Öğrenciye Yardım,Destek projesi.....

  

ESENYURT’TAN GİRESUN DERELİ’YE  DOST ELİ

 İstanbul Esenyurt’tan ‘bir defter bir kalem’ kampanyası ile Anadolu yoluna çıkan Dost eli Derneğinin  Giresun’daki durağı Dereli ilçesi oldu.Esenyurt belediyesinin Anadolu’nun her yerine  ulaştırmaya gayret ettiği  Dost eli Derneği” Biz  aracı olduk siz umut olun” sloganı ile defter,kalem,giyim ve çeşitli hediyeler  dağıtarak umut olmaya devamediyor.

Giresun Dereli ilçesi “Yüce İlk Öğretim Okulu” öğrencilerine yapılan yardım esnasında Dereli belediye başkanı Zeki ŞENLİKOĞLU,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali ODABAŞI,Giresun İl genel meclis üyeleri,Ak Parti ilçe yönetimi,”Yüce İlk Okul “Müdürü ve Öğretmenleri,İstanbul Esenyurt Belediye Başkan  Yardımcıları Abdurrahman ADA , Yasemin Sarıca AYTAN  ve Başkanı Necmi  Kadıoğlu'nun eşi Rabia Kadıoğlu,Dost Eli Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sakine Tükek protokoldeydiler.

Protokol konuşmalarında herkesin ortak dikkati,Eğitimli bir nesil yetiştirmek için yurdun her köşesinde eşit imkan ve şartların sağlanması gerektiği idi. Bu hususta Esenyurt belediyesinin 15 yıl önce başlatmış olduğu çalışma örnek bir çalışma olmuş ve önemli faydalar sağlamıştır.

Esenyurt belediyesinin yaptığı bu çalışmanın diğer belediyeler tarafından da önemsenip örnek alınması temennimizdir.Eğitimde kalite ve derecenin üst düzeylere taşınması,ülkemizin kalkınması için en önemli unsurlardandır..Bu konuda yaptığı çalışmalar için Esenyurt Belediye Başkanı  Sayın Necmi KADIOĞLU ve ekibine,organizasyona katkıda bulunup destek ve yardımda bulunan herkese teşekkür ederiz.Başarılarının devamını dileriz.

Mehmet CEBECİ

“VATAN GİRESUNGAZETESİ”



Etiketler : Esenyurt'tan, Dereli'ye, Dost, Eli,


Bu Haber Toplam 7958 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: