Ana Sayfa » Güncel
Esenyurt'ta Muhteşem Gece
17 Şubat 2016 Çarşamba 05:48
Esenyut'ta Giresunlu Farkındalığını Farkettirdi.....

Esenyurt  Değil Göreleydi,

Esenyurt’ta Yine Giresunlu Farkındalığını Farkettirdi….

13 şubat Cumartesi gün İstanbul Esenyurt kültür merkezinde  düzenlenen  Giresun Görele ilçesinin Kurtuluşunu kutlama ve birlik beraberlik gecesi, binlerce Giresunlunun ve farklı yörelerden STK temsilcilerinin katılımı ile muhteşem bir şekilde  kutlandı…

Geceye,Giresunlu Millet vekiller  Cemal Öztürk,Hasan Turan,Görele belediye başkanı Tolga Erener,Giresun Federasyon başkanı Mehmet Kuğu, KARKON ve GİRKON Başkanı Sn. Sıtkı Ada,Giresun Federasyonu Teşkliat Başkanı Sn. Abdullah Akgun,Görele Federasyon başkanı Birol Kardaş, İstanbul ilçelerinden Giresun İl dernek Başkanları, Giresun ve Görele Dernekleri,Amasya, Samsun, Tokat, Ordu, Zonguldak, Kastamonu, Bartın, Sinop , Sivas ve adını sayamadığımız birçok sivil toplum temsilcisi ile kanaat önderi,Tv.Kanal 28 ve Vatan Giresun Gazetesi ve diğer  basın temsicileri,bölgeden çeşitli mahalle  muhtarları,daire amirleri, meclis üyeleri,İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanı Yaşar Parlak, Avcılar SGK Müdürü Halil Çırtlık geceyi takip eden konuklardandı.

Organizasyonun düzenlenmesinde başından beri büyük emek veren,çaba sarfeden,son zamanlarda yaptığı çalışmalarda kendinden söz ettiren,Giresunluların birlik beraberliğinin sağlanması çalışmalarına çokça çaba sarfeden,genç,çalışkan,dinamik,azimli ve mücadeleci kardeşimiz Esenyurt Giresunlular dernek başkanı ve Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada her zamanki gibi geceye damgasını vurdu.Birlik beraberlik mesajları ile güçlü bir toplum iradesi oluşturarak daha güzel günlere hazırlanmalıyız dedi.Birlikteliğimizin daim olması,geleceğimize daha umutla bakmamız sebep olacaktır dedi.

Hastalığı nedeniyle katılım sağlayamayan (geceye fiziken katılamayan) Esenyurt Belediye Başkanı Sn. Necmi Kadıoğlu’na canlı yayınla geçmiş olsun dilekleri ve dualar ile Giresun ve Giresunluya sağladığı katkı ve destekler için özellikle teşekkür edildi.
Binlerce Giresunlunun katılımında icra edilen gecede protokol konuşmaları ile birlik beraberlik mesajları paylaşıldı,folklor  ve yöresel ses sanatçılarının müzik eğlence gösterileri ile muhteşem bir gece icra edildi..

Haber:Mehmet Cebeci



Etiketler : Esenyurt'ta, Muhteşem, Gece,


Bu Haber Toplam 5456 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: