Ana Sayfa » Güncel
Esenyurtlular Çanakkale'de 98 Yıl Öncesini Yaşadı
14 Temmuz 2013 Pazar 03:28
Esenyurtlular Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile Çanakkale'ye çıkartma yaptı. 98 yıl öncesini yaşadı.

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI

NECMİ KADIOĞLU'NUN MESAJI

98 yıl önce bugün Çanakkale Savaşının kahramanlarının İlk iftarı yaptığı bugün de o günün kahramanlarının torunları ile Ecdat ın manevi huzurunda ogün ne ile iftar yaptılarsa aynı menü ile iftar yaparak onları yad etmek ve bu manevi iklimde kendimizi yenilenmenin hazzını yaşarken iftarı bekliyoruz. Tüm Müslüman kardeşlerimizin iftarı kabul olsun.

***************

Esenyurt Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü ve gazetemizin imtiyaz sahibi Abdurrahman Ada'da bu manevi havayı yerinde yaşadı. ADA "Bu vesileyle tüm Şehitlerimizi rahmet, minnet, sevgi, saygı ve şükranla anıyoruz. Bu ruhu her bir vatandaşımız mutlaka gelip yerinde yaşamalı" diyerek bir kez daha Çanakkale'nin önemine dikkat çekti.

 

Bizde www.vatangiresun.com ailesi olarak Esenyurt Belediye Başkanımız Sn. Necmi Kadıoğlu'na, Esenyurtlulara Çanakkale'nin manevi havasını yaşama fırsatını sunduğu için sonsuz teşekkürlerimizi bildirir, Çanakkale'nin dün, bugün ve yarın ebediyyen geçilemeyeceğini vede aziz Milletimizin şahsında Çanakkale ruhunun sonsuza kadar yaşayacağını tüm Dünyaya bir kez daha hatırlatırız. 

 



Etiketler : Esenyurtlular, Çanakkale'de, 98, Yıl, Öncesini, Yaşadı,


Bu Haber Toplam 8350 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: