Ana Sayfa » Duyurular
Esenyurtlu Giresunlular Derneğinden Süper Piknik
12 Haziran 2013 Çarşamba 04:26
Esenyurtlu Giresunlular Derneği, son yıllarda İstanbul'da yapılan piknik şölenlerine ayrı biz güzellik katarak muhteşem bir organizasyon gerçekleştirdi.

Esenyurtlu  Giresunlular Derneği 5. Geleneksel Pikniğini Çatalca Gümüşpınar Piknik alanında gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın  olduğu piknik şöleninde Giresunlular Derneği geçmişten günümüze Giresun yemeklerini, kültürünü, kıyafetlerini tanıttı. Katılımcılar gurbette Giresun’u doyasıya yaşadılar ve yaşattılar. Kemençe eşliğinde doyasıya eğlendiler, ağalık seçimleri, oyunlar, yarışmalar şölene bir başka renk kattı.

               Abdurrahman ADA,

Esenyurt'ta Giresunluları ayağa kaldırdı.

PİKNİK RESİM ALBÜMÜ

https://www.facebook.com/abdurrahman.ada/media_set?set=a.10152367803283357.1073741842.626533356&type=1 

Son yıllarda Giresun adına yapılan en güzel piknik şölenlerinden biri olan Programa Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu’da katılarak Giresunluların onur konuğu oldu.

Esenyurtlu Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada, yaptığı konuşmada “Piknik şölenimize katılarak bizleri onurlandıran ve her zaman Giresunluların yanında olan Esenyurt Belediye Başkanımız Sn. Necmi Kadıoğlu’na, yönetim kurulumuz ve tüm hemşehrilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.486385941435018.1073741863.100001908482874&type=1

Ayrıca bu muhteşem organizasyona Giresun Dernekler Birliği Başkanı İhsan Yüksel,  Görele Federasyon Başkanı Birol Gardaş, Giresun Vakfı Genel Sekreteri Adil Emecan, Beylikdüzü Giresunlular (Bey-Gi-Der), İTO Yön. Kur. Üyesi ve Yap1 İnşaat Yön. Kur. Bşk. Abdullah Alkan, Gimev Başkanı Ali Aydın, Esenler Belediyesi Nazmi Güler, Sahil Mah. Muhtarı Yusuf Yakup Kendir , Beylikdüzü Belediyesi Yılmaz Yakan, Azaklıoğu Vakfı Yönetim Kurulu K.T.Ü. öğretim görevlisi Şevket Akgün, Haberciler Derneği Başkanı Ethem Bakar, Ş.karahisar Dereköyü Dernek Başkanı İsmail Yavuz, B.Çekmece Bld. Fen İşleri Ömer Faruk Çakır, Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi Sezai Güntav, Karadenizliler Federasyon Başkanı Hasan Akdemir, Amasya Dernek Başkanı Hüseyin Kara, Eski 67'liler Dernek Bşk. Yrd. Muhammed Kocagöz, Samsun Alaçam Dernek Başkanı Kadir Deniz, İSDEF Genel Sekreter Bahri Gökmen, Pınar Mah. Muhtarı Cemal Taşcı, Coşkun Kristal Remzi Coşkun, Şairlerimizden Güngör Celeb, Lidersan Etem Budan, Vatan Giresun Gazetesi Nuri Yılmaz, Beytaş Konut Turizm Bekir Yılmaz, Güler Tabldot Şenol Yakasız, Mediplus Tıp Merkezi Nureddin Keşmer, Kontaş Tekstil Neşat Yılmaz, Fatih Yıkama Abdulkadir Kütük, Ş.karahisar Hocaoğlu Dernek Bşk. Engin Eroğlu, Yeni Hayat Tıp Merkezi, Elitium Tıp Merkezi, Esencan Tıp Merkezi, Hasan Kahya, Şükür Elektronik Yusuf Şükür, Can Kardeşler Metin Can, Karaagözler Et Izgara, Ansan Metal Yüksel Karataş, Her-Tip tekstil Hasan Karsavran, Yeşil Kafe Asım Cındır-Mehmet Cin, Yüntaş Yıkama Eyüp Taşcı, Yeni Alpak Kuru Temizleme Hüseyin Kaleli ve çok sayıda STK yöneticisi, iş adamı, bürokrat, sanatçı, gazeteci ve Giresun’lu katıldı.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.486202261453386.1073741862.100001908482874&type=1

Başkan ADA, “sesimize ses verdikleri ve şölenimize katılım sağladıkları için çok değerli katılımcılara , katkılarından dolayı Sponsorlarımıza, Değerli Sanatçılarımızdan Yılmaz Turan, Ahmet Olgun, Yasin Yeşil, İrfan Kayacı ve sunucu Hacı Mehmet’e, Esenyurtlu Giresunlular Derneği olarak teşekkür etmeyi bir borç biliriz, yine davetimize katılım sağlayarak bu güzel organizasyondan mutlu bir şekilde ayrılmamızı sağlayan tüm yönetim kurulu üyelerimize tüm hemşerilerimize en derin sevgi ve saygılarımı sunar, bundan sonrada yapacak olduğumuz her faliyete katılımlarınızı bekleriz” diye konuştu.  



Kaynak: abdurrahman ada
Referans: www.abdurrahmanada.comEtiketler : abdurrahman, ada,, sultangazi, giresunlular, derneği,, görele,, esenyurt, belediyesi,, basın, yayın, ve, halkla, ilişkiler, müdürü,


Bu Haber Toplam 21458 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: