Ana Sayfa » Duyurular
Esenler'de 'Topla Gel' Finali
27 Mayıs 2011 Cuma 20:59
Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü hemşerimiz Ali Aydın, Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında Esenler'de bir program düzenledi.

Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Bulancak'lı hemşerimiz Ali Aydın müdürlüğüne desteğinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya plaket takdim etti.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu,Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuz Türk ve Ak Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız Çevre Koruma Müdürlüğünün çalışmalarına katkıda bulunanlara plaketlerini takdim ettiler.

Programda Kapakları Topla Gel Kalmasın Artık Engel Kampanyası kapsamında 30 engelliye tekerlekli sandalye teslimi yapıldı.

Tekerlekli sandalye teslimi yapıldığı sırada Esra Erol'un programına canlı yayınla bağlantı yapıldı. Marmara Belediyeler Birliği Çevre Bölümü Koordinatörü Aynur Acar çevre ve geri dönüşüm konulu seminer verdi.

İllizyonist Erkan Obüs'ün gösterisi öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. İlçe genelindeki okullar arasında yapılan şiir,kompozisyon ve resim yarışmasının sonuçları açıklandı ve ödülleri verildi.

 

Ayrıca ilköğretim okulu öğrencilerinin atıklardan yapmış olduğu eserler spor salonunda sergilendi. İzci öğrencilere tişört şapka ve çevreci rozeti dağıtımı yapıldı.

İlçe genelindeki okullar arasında yapılan şiir,kompozisyon ve resim yarışmasının sonuçları açıklandı ve ödülleri verildi.

Şiir

Dr. İlhami Faydagör-Yunus Emre Türkel

Yunus Emre İ.Ö.O-Merve Pehlivan

Neyyir Turhan İ.Ö.O-Esra Özdemir

Kompozisyon

Dr. İlhami Faydagör -Sena Seray Tombul

Ayvalıdere İ.Ö.O-Nergiz Genç

Özel Devran Koleji-Şeymanur Çalışır

Resim

Neyyir Turhan İ.Ö.O - İrem Muslu

Dr. İlhami Faydagör-Kerem Şükür

Özel Devran Koleji-Sudenur Altun

En sessiz okul

Fatih İ.Ö.O                                                               

Aksoy İ.Ö.O                                                              

 Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O (Eski Esenler İ.Ö.O)     



Etiketler : Esenler'de, 'Topla, Gel', Finali,


Bu Haber Toplam 10524 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: