Ana Sayfa » Duyurular
Esenler'de Giresun Rüzgarı
16 Ağustos 2011 Salı 05:29
Esenler Ramazan Bereketi etkinlikleri adı altında Giresun Kültür Gecesi, Esenler Kültür Merkezi'nde yapıldı.

“Esenler Ramazan Bereketi” etkinlikleri altında “Giresun kültür Gecesi”

Esenler Ramazan Bereketi etkinlikleri adı altında Giresun Kültür Gecesi, Esenler Kültür Merkezi'nde yapıldı.

“Giresun Dernekler Konfederasyonu” öncülüğünde yapılan geceye İstanbul Ak parti Milletvekillerinden Ünal Kaçır, Osman Aşkın Bak, Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler Belediye Başkanı yardımcısı Faruk Aydın, Esenler MHP İlçe Başkanı Ahmet Fidan, Görele Dernekler Birliği Başkanı Birol Kardaş, CHP Meclis üyesi Cemal Kaya, Ak Parti meclis Üyeleri Abdullah Aksu, Dursun Ballı, Özel GOP BAHAT Hastanesi Halkla ilişkiler sorumlusu Ethem Kavuk ve Esenler ve çevresinde yaşayan Giresunlular ile bir çok Giresun STK başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı..

Sunuculuğunu Musa Ada’nın yaptığı gecede, Giresun Dernekler Konfederasyonu Baikanı Sıtkı Ada yaptığı kısa konuşmada, geceyi Esenler Belediyesi ile beraber düzenlediklerini belirterek,” Dünya başkenti İstanbul ilinde şirin Esenler Belediyesinin neler yaptığını hep beraber görüyoruz.Giresun’un en üst  Sivil Toplum Kurumu olan Giresun Konfederasyonu olarak bizlerde belediye etkinliklerine insanımızla katkı yapmaya çalışıyoruz. Eseasında herkes yaşadığı ilçede üzerine düşen görevi yapıyor. Ben ilçemizde herkese kucak açan, Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu’ya ve bizleri yalnız bırakmayan Hilal Tv’ye, temsil ettiğim toplum adına teşekkür ederim…

Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu,”Geceniz hayırlı olsun” diyerek söze başlayarak, Giresun adına önemli konulara vurgu yaptı. Göksu; “ Doğduğu yerlerden göç ederek, doyduğu yerlerde çoluğu çocuğunun geleceğini hazırlarken, doğduğu memleketini de unutmayan Giresunlu hemşerilerim, Esenler’de, İstanbul’da önemli nüfusa sahip. Giresunlu hemşerilerimle birlikte olmaktan son derece mutluyum. 81 ili yüreğinde barındıran İstanbul’da bunlardan biri de Giresun.Esenler’de geleceğimize, birlikteliğimize katkı sağlayan Giresunlulara kalbi şükranlarımı sunuyorum. Diyarbakır neyse Giresun odur. Adıyaman neyse Giresun odur. 81  neyse ilimiz neyse Giresun odur”dedi.

Kura’n okunmasıyla başlayan gece; Giresunlu THM sanatçılarının söylediği türküler ile devam etti..

 



Kaynak: Zeki AL Etiketler : Esenler'de, Giresun, Rüzgarı,


Bu Haber Toplam 8477 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: