Ana Sayfa » Duyurular
Esenler'de Adayına Sahip Çıktı
15 Mayıs 2011 Pazar 09:55
Esenler'de kurulu bulunan Giresun Dernekleri Giresun'lu adaylarla buluşarak destek kararını açıkladı.

Esenler Çamoluk Yenice Köyü Derneğindeki toplantıya Esenlerde kurulu bulunan 24 Giresun Derneğinden temsilciler katıldı. Toplantıya katılım oranı oldukça yüksekti.

Dernek Başkanları yönetim kurulu üyeleri ve kanaat önderlerinin yanında, Ak Parti İstanbul Milletvekili ve 3.bölge adayı Ünal Kaçır, 2.bölge adayları Ahmet Baha Öğütken ve Av. Osman Köksal, Esenler Belediye Başkanı, M. Tevfik Göksu, Başkan yardımcısı Faruk Aydın, meclis üyeleri Birol Hacıoğlu, Musa Ada, Çevre koruma ve temizlik müdürü Ali Aydın, Ak Parti Esenler ilçe Başkanı, GOP Belediye meclis üyesi Zeki Kemal, Giresun Dernekler Federasyonu (GİRDEF) Başkanı Sıtkı Ada, Karadeniz Konfederasyonu (KARKON) Başkan yardımcısı Salih Ziya Cörüt, Amasya Federasyonu Başkanı ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Katılımcıların sorularını Milletvekili Ünal Kaçır cevapladı.

Esenler Çamoluk Yenice derneğindeki toplantı neşeli bir havada başladı ve devam etti.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu gecede öyle bir konuşma yaptıki en kral Giresunludan daha çok Giresunlu gibiydi. 15 ve 17. sıra adaylarını seçmek için Esenler'de olağanüstü bir gayret sarfettiklerini anlatan Başkan Giresunlulara formülü söyledi, sizin OY'unuz zaten adaylarınıza, kendi dışınızdan 2 kişi getirin rekor kıralım dedi.

Gecenin mimarı Esenler Belediye meclis üyesi Musa Ada, Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu'ya Giresunlu olmanın birinci kuralı Topal Osmanağa'yı tanımaktır dedi ve Seyfullah Çiçek'in Topal Osman kitabını hediye etti.

Milletvekili Ünal Kaçır'ın konuşması büyük takdir aldı. 3 bölgede 5 Giresunlu adayın olduğunu, 5 adayın 5 i bir yerde altın gibi değerli olduğunu ve 5 altın gibi adayın fire vermeden meclise gitmesi gerektiğini söyledi. Giresun'da 4 aday, İstanbul'da 5 aday ile inşallah Giresun'a en güzel hizmetleri yapacağız dedi.

Ahmet Baha Öğütken hemşerilerimizden bugüne kadar büyük ilgi gördük, bundan sonra da bunun artarak süreceğine inanıyorum dedi.

Av. Osman Köksal, hemşerilerimizin bize gösterdiği ilgi bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Her hemşerimiz kendisi dışındaki seçmenlerede ulaşarak bu desteği dahada geliştirmelidir dedi.

Musa Ada gecenin ev sahipliği avantajının yanında, sunuculuğun da verdiği avantajı kullanarak kendisini yakışıklı ilan edince vatangiresun bu haksız duruma müdahale etti ve konuyu Giresunluların takdirine sunmak üzere bu fotoğrafı çekti. GOP Belediye meclis üyesi Zeki Kemal,  Av.Osman Köksal'ı bölgenin en yakışıklı adayı seçti. Bunun üzerine Musa Ada, Seçim biter bu tartışma bitmez dedi.



Etiketler : Esenler'de, Adayına, Sahip, Çıktı,


Bu Haber Toplam 10830 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: