Ana Sayfa » Duyurular
Ertuğrul Alim 'Dalgalansın Bayrağım'
09 Nisan 2011 Cumartesi 01:34
Genç yaşında 6 enstrümanı çalabilen, söz ve müzik yapımcısı Ertuğrul Alim; 'Dalgalansın Bayrağım' adlı eserini Haziran sonunda piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.

Ertuğrul Alim, Giresun'da yerel bir televizyon tarafından düzenlenen ''Star Türk Halk Müziği'' yarışmasında birinci olarak ismini duyurmuştu.

Giresun Hurşit Bozbağ Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümü 3. sınıf öğrencisi olan 16 yaşındaki Ertuğrul Alim, yaptığı eserlerin halk tarafından büyük ilgi gördüğünü ve 3 yıldır müzikle uğraştığını söyledi.

Uzun zamandır ulusal kanallarda dönen söz ve müziği kendisine ait olan 'Dalgalansın Bayrağım' adlı klibi ile büyük beğeni topladı. Alim, okulla müziği bir arada götürmeye çalışıyor.

 

Söz ve müzikleri kendisine ait olan 14 türkülü bir albüm hazırladığını söyleyen Alim, 'büyük bir ihtimalle Haziran  2011'de yeni albümümle sevenlerimin karşısına çıkacağım ve bölgemin sesini en güzel şekilde duyurmak için elimden geleni yapacağım." dedi.

****************************

Ertuğrul Alim'den,

GİRESUN'LUYUM

4 YILDIR MÜZİKLE İLGİLENİYORUM.

ULUSAL BİR KANAL OLAN TEMPO TV DE TEMPO STAR TÜRK HALK MÜZİĞİ YARIŞMASINDA 1.OLDUM ADIMI İLK O YARIŞMADA TÜM TÜRKİYEYE DUYURDUM .

GSL MÜZİK 3.SINFTA OKUYORUM.

BAĞLAMA, KEMENÇE, PİYANO, GİTAR, G KEMANİ, UD VE KEMAN ÇALIYORUM.

SÖZ YAZIP MÜZİK BESTELİYORUM.

TV KANALLARINDA DÖNEN  "DALGALANSIN BAYRAĞIM"  ADINDA BİRDE KILİBİM VAR.

ULUSAL BİR ALBÜM ÇALIŞMAM VAR. SÖZ VE MÜZİKLERİ BANA AİT ÇOK YAKINDA TÜM MÜZİK MARKETLERDE OLACAK

SEVENLERİME BİLDİRİR HEPİNİZE SAYGILAR SUNARIM.

 



Etiketler : Ertuğrul, Alim, 'Dalgalansın, Bayrağım',


Bu Haber Toplam 10206 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: