Ana Sayfa » Duyurular
Erdoğan, OR-Gİ'nin Temeli Atılacak
13 Şubat 2011 Pazar 23:41
Bağcılar'da Ordululara seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "OR-Gİ'nin temelini yakında atacağız" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3. Ordu Sevgi Şöleni'ne katıldı.Önemli açıklamalarda bulundu.

   Erdoğan Ordu Havaalanı için yer tespitinin tamamlandığını ve Maliye Bakanlığı tarafından 21 trilyon lira tesis edildiğini belirterek "Biz sözü verdik mi yaparız. Yakında temelini atacağız" dedi.

   Kim hangi dedikoduydu yaparsa yapsın. Yerel gazetelerde çıkan dedikoduya kulak asmayın. Bizim ağzımızdan söz bir kere çıkar. Havaalanı için yer tespiti tamamlandı" diye konuştu.

   Ordu Havaalanı'nın temelinin Mart ayı içinde atılabileceğini belirten Erdoğan, salonu dolduran kalabalığa, "Dolduruşa gelmeyin" diye seslendi. Erdoğan, bazı şartlar sebebiyle aksamalar olabileceğini ifade ederek, "Biz aldatan da, aldanan da olmayacağız. Aksama olabilir. Ama biz Ordu havaalanını yapacağız. Bunu biz yaparız. Biz bu sözü verdik. Bu iş bitmiştir. 81 vilayette, Türkiye'nin tamamında yapamayacağımız işin sözünü vermedik.

   Kim hangi spekülasyonu yaparsa yapsın, kim hangi dedikoduyu üretirse üretsin havaalanını en kısa zamanda Ordu ve Giresun'a kazandıracağız. Bu ülke içi boş vaatlerden çok çekti. Bu millet yalan, iftira ve popülist siyasetten çok çekti. Bizim siyasetimizin hizmet siyasetidir. Bize size efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik" şeklinde konuştu.



Etiketler : Erdoğan,, OR-Gİ'nin, Temeli, Atılacak,


Bu Haber Toplam 9564 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: