Ana Sayfa » Güncel
Erdal Avcı, Giresun Havadis'i Aldı
26 Kasım 2011 Cumartesi 19:59
Giresunluların Bursa'daki haber kaynağı olarak tanınan değerli hemşerimiz Erdal Avcı, www.Giresunhavadis.net'i aldı.

Giresun basınına servis ettiği haberlerle dikkat çeken Erdal Avcı, artık kendi internet sitesinden Giresun havadisleriyle gündem yaratacak.

Giresun'un habert sitelerinden Giresun Havadis (www.giresunhavadis.net) sitesinin tüm haklarını devralan Erdal Avcı, Giresun Havadis'in tüm yetkilerini elinde bulundurarak okuyucularının karşısında olacak.

3 Ekim 2011 tarihinden itibaren Giresun Havadis isimli internet sitesinin kendi yönetiminde yeni yayın hayatına başladığını belirten Erdal Avcı ile yaptığımız görüşmede, “Uzun zamandır basın camiasının içerisinde birisi olarak, artık kendim için bir yenilik yapma zamanının geldiğine inanıyorum. Giresun Havadis internet sitesi isminden de anlaşılacağı üzere Giresun’umuzun merkezi, ilçeleri, beldeleri ve köylerinden haberler ile il dışındaki Giresunlular haberlerini tarafsız bir şekilde okuyucularına ulaştırmayı hedef olarak belirlemiştir. Bu hedefle ve kendime ait ilk internet sitemle, Giresun havadisleriyle okuyucularımın karşısına çıkacağım için çok mutluyum” dedi. 

Bir Giresun gönüllüsü olarak Giresun basınına haber servis etmeyi de sürdüreceğini belirten Erdal Avcı kardeşimizi tebrik ediyor, kendisine ve yönetimindeki Giresun Havadis’e yeni yayın hayatında başarılar diliyoruz.

          ERDAL AVCI                          www.giresunhavadis.com


siteye girmek için tıklayınız.

http://giresunhavadis.net/



Kaynak: memleketgiresun Etiketler : Erdal, Avcı,, Giresun, Havadis'i, Aldı,


Bu Haber Toplam 17007 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: