Ana Sayfa » Belediyeler
Engelli Senem, dizi oyuncularıyla bir araya geldi
15 Ocak 2017 Pazar 23:59


Ünlü dizi oyuncuları Yunus Emre Yıldırımer ile Kenan Çoban, “Şiirlerime Ses Ver, Birlikte Daha Güzel” adlı etkinlik kapsamında Bağcılar Belediyesi tarafından çıkarılan albümde şiirlerini seslendirdikleri engelli şair Senem Ünal ile bir araya geldi. Engelliler Sarayı kursiyeri Ünal, duygu yüklü buluşma sırasında iki ünlü isim için albümü ile kitabını imzaladı.

Bağcılar Belediyesi tarafından çıkarılan engelli şair Senem Ünal’ın şiir albümüne sesleriyle katkıda bulunan dizi oyuncuları Yunus Emre Yıldırımer ile Kenan Çoban oldukça duygulu anlar yaşadı. Ünal ve ünlü oyuncular bir süre şiir albümü üzerine sohbete tutuştu. Yıldırımer ve Çoban da Ünal’ın şiirlerini okurken farklı duygulara büründüklerini belirttiler. Sohbet sırasında ayrıca Senem, iki ünlü isim için şiir albümü ile kitabını imzaladı. Ünal’ın şiirlerini seslendirirken çok duygulandıklarını ifade eden ünlü dizi oyuncuları, Ünal ile yeni projeler üzerinde konuştu.

“BAŞKAN ÇAĞIRICI’NIN DESTEĞİYLE HAYATIM DEĞİŞTİ”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın kendisine verdiği destekle hayatının tamamen değiştiğini belirten Ünal da, duygularını şöyle dile getirdi: “Yıllar önce dört duvar arasında yaşıyordum. Evden dışarı çıkmaya dahi utanıyordum. Minik bir karıncanın ekmek kırıntısını taşıması beni çok etkiledi. Ondan esinlenerek, ‘Karınca’ şiirini yazdım. Daha sonra Lokman Başkanımızın desteğiyle Engelliler Sarayı’ndaki kurslara başladım. Bir yandan meslek öğreniyorum öte yandan şiirlerimi kaleme alıyorum” dedi. Sohbet sırasında Yıldırımer ve Çoban ayrıca 37 branşta kurs verilen Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nı ziyaret etme sözü de verdi. Buluşma sırasında Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başarılı oyuncuları Yıldırımer ile Çoban’a albüme sesleriyle verdikleri katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6207 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: