Ana Sayfa » Belediyeler
Emlak Rayiç Değeri Belgesi e-Devlet Kapısı’ndan alınabilecek
06 Şubat 2017 Pazartesi 22:32


 Emlak Rayiç Değeri Belgesi e-Devlet Kapısı’ndan alınabilecek

Bağcılar Belediyesi, e-Devlet Kapısı (http://www.türkiye.gov.tr) üzerinden sunduğu 26'sı entegre 1’i Hizmet Başvurusu olmak üzere toplamda 27 hizmet ile yerel yönetimler arasında ilk sırada yer aldı. Bağcılarlılar artık, e-Devlet Kapısı üzerinden aldıkları Barkodlu Emlak Rayiç Değeri Belgesi ile tüm resmi kurumlardan işlemlerini hızlı ve zaman kaybı yaşamadan yapabiliyor.

Bağcılar Belediyesi'nin ilçedeki hizmette sürati ve kaliteyi arttırmak amacıyla sunduğu e-hizmetler gün geçtikçe artarak devam ediyor.

Teknolojiyi hizmet sektöründe en hızlı ve verimli kullanabilmek amacıyla “e-belediye” sisteminin hizmete sunulduğu Bağcılar Belediyesi, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ve Sanal Operatör ile akıllı belediyecilik uygulamalarında teknolojinin bütün imkanlarını en etkin şekilde kullanıyor. “e-belediye” sistemi sayesinde hem zamandan hem de kağıttan tasarruf eden Bağcılar Belediyesi, tahakkuk işlemleri için gelen ilçe sakinlerini de en iyi şekilde ağırlıyor.

Emlak Rayiç Değeri Belgesi e-Devlet Kapısı’ndan alınabiliyor

Yine bir ilke imza atan Bağcılar Belediyesi,  e-Devlet Kapısı (http://www.türkiye.gov.tr) üzerinden sunulan 26'sı entegre 1’i Hizmet Başvurusu olmak üzere toplamda 27 hizmet ile yerel yönetimler arasında ilk sırada yer aldı.  Gayrimenkul satışları ve tesisat abonelikleri için  çeşitli kurumlarca (Tapu Daireleri, Vergi Daireleri İSKİ, İGDAŞ, BEDAŞ gibi...) vatandaşlardan istenen Emlak Rayiç Değeri Belgesini, Belediyeye gelmeden alabilecekleri bir altyapı oluşturuldu.  Barkodlu Emlak Rayiç Değeri Belgesi’nin alınması için, e-Devlet Kapısı üzerindeki (http://www.türkiye.gov.tr)  Bağcılar Belediyesi’ne ait hizmetler listesinde bulunan Emlak Vergisi Bildirim Sureti Sorgulama hizmetini kullanmak yeterli oluyor. Barkodlu Emlak Rayiç Değeri Belgesi’nin alınması için, e-Devlet Kapısı üzerindeki (http://www.türkiye.gov.tr)  Bağcılar Belediyesi’ne ait hizmetler listesinde bulunan Emlak Vergisi Bildirim Sureti Sorgulama hizmetini kullanmak yeterli oluyor.

“EMLAK RAYİÇ DEĞERİ BELGESİ’Nİ İNTERNETTEN VERİYORUZ”

Bağcılar’ın artık örnek projeleriyle konuşulduğunu kaydeden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, E-devlet kapısında da 26 entegre ve 1’i hizmet başvurusu olmak üzere toplamda 27 değişik alanda hizmet veren ilk belediye oldukları belirtti. Hemşehrilerinin belediyeye gelmesine gerek kalmadan hizmeti ulaştırdıklarını da belirten Çağırıcı, her işlemin adım adım takip edilebildiğini söyledi. Emlak Rayiç Değeri Belgesi’nin de internet üzerinden verildiğini hatırlatan Çağırıcı, “Hemşehrilerim, artık e-Devlet Kapısı üzerinden aldıkları Barkodlu Emlak Rayiç Değeri Belgesi ile tüm resmi kurumlardan işlemlerini hızlı ve zaman kaybı yaşamadan yapabiliyorlar” dedi.

 Haber: BAĞCILAR BELEDİYESİ



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 15457 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: