Ana Sayfa
Emecan, Hemşerileriyle Buluştu
15 Ekim 2011 Cumartesi 12:51
Müjdat Gürbüz Başkanlığındaki CHP GOP ilçe örgütü Giresunlularla buluştu. Adil Emecan ve il yöneticisi eşi Gülizar Emecan'da ziyarette hazır bulundu.

CHP İLÇE TEŞKİLATI YILDIZTABYA’DA

 CHP Gaziosmanpaşa İlçe Örgütü’nden Yıldıztabya ziyareti…

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Müjdat Gürbüz, İl Yöneticisi Gülizar Emecan, Zeytinburnu Eski Belediye Başkanı Adil Emecan ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Yıldıztabya’da bulunan Giresun Eynesil İshaklı Köyü Derneği’ni ziyaret etti. Dernek ziyaretinde CHP heyetini dernek başkanı Güngör Bodur ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar.

 
 
 

CHP İlçe Müjdat Gürbüz sadece seçim dönemlerinde ziyaretlerde bulunmadıklarını, normal dönemlerde de STK ziyaretleri,ne devam edip, sorunları dinlediklerini ifade etti. Ayrıca üç yıl Yıldıztabya Kulübü’nde de yöneticilik yaptığını sözlerine ekledi.

 Zeytinburnu Eski Belediye Başkanı Adil Emecan ve eşi CHP İl Yöneticisi Gülizar Emecan ise hemşerilerinin arasında bulunmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.

 Dernek başkanı Güngör Bodur ise derneğin kapılarının tüm siyasi partilere açık olduğunu, ziyarete gelen herkesi misafir etmelerinin bir görev olduğunu söyledi.

Yıldıztabya’da park yok, durak yok!

Toplantıda söz alan Yıldıztabya Mahallesi sakinlerinden İbrahim Yamak, “Yıldıztabya’da kapalı bir durak istedik kimse ilgilenip bir durak koymadı. Yağmurlu havalarda otobüs beklerken ‘afedesiniz’ kedi gibi ıslanıp, büzüşüyoruz. Yıldıztabya’da gidebileceğimiz doğru düzgün bir parkımız yok. İnşaat yapan müteahitler kumları yolun ortasına döküyor, hastamız, çocuklarımız yolda yürümekte zorlanıyor. Bir yağmurda da yol kum, çamur, pislik içinde kalıyor. İnşaat çalışması yola fazla taşmadan, etrafı çevrilerek yapılsın diye her yere söyledik ama hala aynı iş devam ediyor”  şeklinde konuştu.

 
 


Haber ve resimler . Mustafa KESKİN


Etiketler : Emecan,, Hemşerileriyle, Buluştu,


Bu Haber Toplam 8247 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: