Ana Sayfa
Eğitimde Giresun'un Gururu A.Ada
02 Ağustos 2010 Pazartesi 19:52
Giresun Görele'li Hemşerimiz Abdurrahman Ada,Eğitimde Giresun'un Gururu Olmaya Devam Ediyor.

Eğitim Alanında Yaptığı Çalışmalarla Takdir Toplayan Hemşerimiz, Sosyal Sorumluluk Alanında  Yaptığı Çalışmalar Ve Sivil Toplum Örgütleri İle Olan İlişkileri İle de Göz Dolduruyor.

ŞİMDİ BİRAZ HEMŞERİMİZİN YAPTIĞI ÇALIŞMALARA GÖZ ATALIM.

Sayın Ada; İgeder (İstanbul Giresunlu Eğitmciler Derneği) Üyesi Ve Bu Derneğe Bağlı Olarak Sultangazi İgeder’i Kurarak Sultangazi’deki Tüm Giresunlu Eğitimcileri bir araya toplamayı başardı. Burada eğitimciler olarak birçok projeye imza atıyor.

Sultangazi İgeder Başkanı Abdurrahman Ada, Gönüllü Yetiştiricilik Kursu, Sultangazi’deki Giresunlu Öğrencilerin Tespiti, Giresunlu Öğretmenlerin Birlikteliği Ve Kaynaşma Projesi, Üyelerinin Tamamına Ücretsiz Chech-Up Ve İndirimli Muayene Ve Tedavi Kartı Projesini Hayata geçirdi. En son Uzaklardaki 28 Kardeşim Projesini Hayata  Geçireceğini İgeder Yönetim Kurulu Sultangazi İgeder Üyelerine verdiği yıl sonu veda yemeğinde beyan etti.

Sayın Ada Ayrıca Orhanagazi İlköğretim Okulu Müdürü olarak ta  çok başarılı çalışmalara imza attı.  Sayın ADA okulunda “Çiçek Okul Projesi”, “Çağın Çağdaş Okulu Projesi”, “Benim De Bir Kitabım Olsun Projesi” , “ Aşıklık Sanatı Ve Aşıklar Şöleni Projesi” Gibi Bir Çok Yenilikler ve Projeler Yaparak Okulundan ve Kendi Adından Sıkça Söz Ettirmeyi Başardı.

 

Yine Sayın Abdurrahman ADA’nın okulu Orhangazi İlköğretim Okulu Sultangazi İlçesinde Beyaz Bayrak alan tek okul olma başarısını göstermiştir.

Sultangazi İGEDER Başkanı ve Orhangazi İlköğretim Okulu Müdürü , Hemşerimiz Sayın Abdurrahman ADA’yı yaptığı bu güzel çalışmalardan dolayı  kutlar, başarılarının devamını dileriz.

www.gopajans.com    www.vatangiresun.com 

ORHANGAZİ İLKÖĞRETİM DE YENİLİKLER DEVAM EDİYOR

 

Sultangazi Orhangazi İlköğretim Okulunda  “Bocce Spor Salonu,Resim Sergi Salonu Açılışı” ve “Ebru Eserleri Sunumu”  ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

 

Okul Müdürü Abdurrahman ADA yaptığı konuşmada;  okul ile ilgili istatistiki bilgiler verdi.

 

Okulumuz a ve b blok olmak üzere iki bloktan oluşmuştur. A Blok 30 derslik olup 2717 öğrenci b blok ise 13 derslik  1291 öğrenci öğrenim görmektedir.  Ayrıca A Blokta bir özel eğitim, 2 ysöp sınıfımız bulunmaktadır. B blokta 8 şubeden oluşan anasıfımızda 151 öğrencimiz vardır,Toplam 4008 öğrencimiz vardır.

 

ORHANGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK

 

2010-2011 Eğitim Öğretim yılında Neler mi yaptık?

 

YILDIZ ERKEK HALI SAHA TURNUVASI   İLÇE 3. lüğü

 

Güzel şiir okuma yarışmasında ilçe 2.liği

 

Masal yazma yarışmasında ilçe 2.liği

 

MASA TENİSİ ŞAMPİYONLUK KAZANAN

 

YILDIZ ERKEKLER                İLÇE 2. liği

 

KÜÇÜK ERKEKLER              İLÇE 2. liği

 

ÖZEL EĞİTİM SINIFI

 

ŞİŞE DEVİRMECE OYUNUNDA İLÇE 3. liği

 

BOCCE  İL TURNUVASINDA

 

YUNUS KURBAN                 İL 3. lüğü

 

FUTBOLDA  ŞAMPİYONLUK KAZANAN

 

YILDIZ ERKEK FUTSAL TURNUVASI

 

YILDIZLAR İLÇE  ŞAMPİYONU

 

 

MİNİK FUTBOL HALI SAHA TURNUVASI

 

MİNİKLER İLÇE  ŞAMPİYONU

 

 

MASA TENİSİ İLÇE TURNUVASINDA

 

YILDIZ KIZLAR          İLÇE  ŞAMPİYONU

 

KÜÇÜK KIZLAR                 İLÇE  ŞAMPİYONU

 

 

 

 

ÖZEL EĞİTİM SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ

 

ÇOMAK OYUNU                 İLÇE  ŞAMPİYONU

 

HEDEF 12 OYUNU            İLÇE  ŞAMPİYONU

 

BOCCE İL ŞAMPİYONASINDA

 

BOCCE KÜÇÜK TAKIM    İL  ŞAMPİYONU       OLDULAR

 

 

İstanbul Türkiye İçin Okuyor kapsamında okulumuzda  8 grup açıldı. 151 öğrenci  okutuldu ve 70 kursiyerimiz başarılı olarak belge almaya hak kazanmıştır.

 

 

 

Sayın ADA, Başarılı olan  öğrencilerimizi ve bunları çalıştıran öğretmenlerimizi okul idaresi olarak tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Diyerek sözlerini bitirdi.

 

Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa BİRİNCİ yaptıgı konuşmada organizasyonun çok iyi olduğu okul müdürü Abdurrahman ADA’nın sosyal ve kültürel faaliyetlerde çok başarılı olduğunu belirtti. Başarılarının devamını diledi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR ise yaptığı konuşmada Orhangazi İlköğretim Okulunun Merkez bir okul oldugu ve bir çok farklı faaliyetin bu okul tarafından başarı  ile uygulandığını belirtti. Okul Müdürü Abdurrahman ADA yı başarılı  çalışmalarından dolayı tebrik etti , çalışmalarında başarılar diledi.

 

Daha sonra  bocce turnuvasında İstanbul İl Şampiyonu olan Orhangazi İlköğretim Okulu Öğrencilerinin kupasını federasyon temsilcisi Emin KIZILAY  tarafından İlçe Müdürü Yaşar DEMİR’e takdim edildi.

 

Sonrasında bocce salonun açılış kurdelesi kesildi ve devamında bocce spor gösterisi yapıldı.

 

Devamında resim sergi salonunun açılışı yapıldı. Müdürü Yardımcısı Ali COŞAR tarafından yapılan ebru eserleri misafirler tarafından ilgiyle incelendi ve büyük beğeni topladı.

 

 

Okul  Müdürü Abdurrahman ADA Tüm Katılımcılara davetlerine icabet ettikleri için teşekkür  etti.

 

 

Katılımcıların isimleri şunlardır.

 

 

Yaşar DEMİR İlçe Mem. Müdürü,  Mustafa BİRİNCİ S.gazi Belediye Başk. Yard., Yusuf BİNGÖL  Mhp İlçe Başkanı,  Selma Taştekin CHP Kadın Kolları Başkanı,  Mustafa GÜNAYDIN  Günaydın Group,  Emin KIZILAY Bocce Fedarasyon İl Temsilcisi,  Nazmi BALA Belediye Temizlik İşleri Müdürü,  Süleyman ERDOĞDU Okul Müdürü,  Aziz AKDOĞAN  Okul Müdürü, M. Sıtkı AYAZ Okul Müdürü,  Abdulbaki Bey Okul Müdürü,  Muhterem ÖNER Okul Müdürü,  Metin YURTSEVER Okul Müdürü,  İsmetpaşa İlköğretim Müdürü,  Mehmetcik İlköğretim Müdürü, Nihat Yılmaz Bocce Antrenör,  Zeki Al Gazeteci,   Fatih Dersanesi Eşref Bey,  Çözüm Dersanesi Bilal Bey,  İsabet Dersanesi İbrahim Bey,  ERGO  Sigorta Gülcan Batıgün,  Tuba Kırtasiye,  Harbi Kırtasiye,  Seydi KARABAL,  Nihat YILDIZ Yıldız Parke,  26 Kebap,  Sultangazi Tıp Merkezi,  Necmi Can, Fidan Kırtasiye, Gökçe Kırtasiye , Engin ALTINAY

 

             



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Eğitimde, Giresun'un, Gururu, A.Ada,


Bu Haber Toplam 21432 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: