Ana Sayfa » Dernekler
Egeköylüler yemekli gecede bir araya geldiler
15 Şubat 2016 Pazartesi 18:32


 EGEKÖY GELENEKSEK YEMEKLİ GECESİNİ YAPTI

Çanakçı Egeköy sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği her yıl geleneksel yemekli buluşmasını üyeleriyle birlikte Esenler kültür merkezinde buluştu.

Sunuculuğunu Uğur BİLGi’nin yaptığı Kanal28 Tv den canlı yayınlanan gece, yine Uğur BİLGİ’ nin yaz aylarında çektiği Egeköy belgeseliyle başladı. Egeköy belgeselini izleyen dernek üyeleri ve misafirler zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Daha sonra kürsiye çıkan Egeköyü sosyal yardımlaşma derneği başkanı Mehmet ÇITLAT  yönetim kurulu üyelerine, dernek üyelerine ve katılan misafirlerine teşekkür etti.

     ŞEHİT ASIM TÜRK ANISINA ANLAMLI PLAKET

Son günlerde ülkemizde yapılan terör saldırıları ve şahitlerimizi unutmamak adına farkındalık yaratan Egeköy derneği 14 Temmuz 1994 tarihinde Kars, Kağızman, Tekebina mıntıkasında bölücü terör örgütünün silahlı saldırısı sonucu şehit olan Er Asım TÜRK’ ün anısına yakın akrabasına plaket verildi.

Geceye birçok siyasilerin yanı sıra çeşitli STK yöneticileri ve temsilcileri katıldı.

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5632 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: