Ana Sayfa » Spor
Efsane Başkan Muzaffer Deniz
28 Şubat 2011 Pazartesi 20:52
Giresunspor'un efsane Başkanlarından Muzaffer Deniz vefat etti.

   Giresunspor’ un efsane başkanlarından Muzaffer Deniz yaşamını yitirdi.

Yakalandığı hastalık nedeniyle uzun süredir tedavi gören Muzaffer deniz, Giresunporda 1990’ lı yıllarda uzun süre başkanlık yapmış ve bu yüzden işinde de büyük sıkıntılar yaşamıştı.

   Giresunspor’u bir çocuğu gibi seven Deniz, Giresunspor’a otobüs kazandırınca Belediye önünde bir gece otobüsün için de yatmıştı.   Uzun süredir tedavi gören Deniz'in başkanlığı döneminde Giresunspor başarıdan başarıya koşmuş ve üçüncü ligde şampiyonluk yaşamıştı.

   Giresunspor için cebinden çok ciddi miktarda para veren ve evi haczedilen Deniz,kulübü kendi ticari şirketi gibi yönetip borçlandırmamaya ve yapılan borcu cebinden karşılamaya gayret göstermesiyle tanınıyordu.

   75 yaşında hayata gözlerini yuman Deniz’in cenazesi 1 Mart Salı günü Öğle Namazına müteakip Seyit Vakkas Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

*********************

Osman Çırak'tan taziye mesajı...

 
   Öte yandan Muzaffer Deniz'in ölümü üzerine kulüp eski başkanlarından Osman Çırak bir taziye mesajı yayınladı.
 
   Osman Çırak mesajında şunlara değindi. " Muzaffer Deniz abimin ölümünü teessürle öğrenmiş bulunmaktayım, Giresunspor yöneticiliğini ilk kez kendisinin beni listesine alması ile öğrendim benim üzerimde Muzaffer abimin çok büyük emekleri var, Allahtan kendisine rahmet kederli ailesi ve Giresunspor camiasına başsağlığı diliyorum. " dedi.
 
Osman Çırak Muzaffer Deniz'in cenazesine katılmak üzere yarın Giresun'da olacak...
 

www.vatangiresun.com  Muzaffer Deniz'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Giresunspor camiasına başsağlığı dileriz.    



Etiketler : Efsane, Başkan, Muzaffer, Deniz,


Bu Haber Toplam 11147 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: