Ana Sayfa » İlçeler
Düzköy için Bende varım
20 Ocak 2016 Çarşamba 16:26


 Düzköy için "Bende varım!" 

Geçtiğimiz hafta Çanakçı ilçesi Düzköy köyüne bağlı Karağaç mahallesinde meydana gelen heyelan nedeniyle risk altındaki 20 ev tahliye edilmiş olup yaşanan heyelandan etkilenen aileler için duyarlı hemşerilerimizden gelen talep doğrultusunda "Bende varım!" sloganıyla yardım kampanyası başlatılmıştır.

Düzköy Karaağaç mahallesinde heyelandan etkilenen aileler için ihtiyaç duyulan yardım malzemeleri; temel gıda, temizlik malzemeleri, battaniye,  özellikle çocuk giysisi ve ayakkabıya ihtiyaç vardır.

Toplanan Yardımlar Çanakçı Kuzcaköy derneğinde toplanacak olup Çanakçı Kaymakamlık yetkilileri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır.

"Bende varım!"  Yardım kampanyamızda kesinlikle Para toplanmayacaktır.

Sizde bu sosyal sorumluluk projesinde yer almak ve Düzköy köyü, Karaağaç mahallesi için "Bende varım!" diyorsanız bizimle ve bağlı bulunduğunuz köy dernekleriyle irtibata geçebilirsiniz

İSTANBUL

Ersin KOCA 0532 063 82 28

Ali KAPLAN 0530 237 47 47

What Shap : 0530 237 47 47

Giresun / Çanakçı

Bahtiyar ŞENGÜN 0535 680 40 48

Ali KAPLAN www.canakci.com.tr

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6843 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: