Ana Sayfa » Güncel
Dr. BÜNYAMİN ÇETİNKAYA DURMUYOR !
16 Kasım 2013 Cumartesi 00:40
Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bünyamin Çetinkaya’nın 7. Kitabı “Sevdiğinize Bağlı mısınız Bağımlı mısınız?” çıktı.

Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bünyamin Çetinkaya’nın 7. Kitabı “Sevdiğinize Bağlı mısınız Bağımlı mısınız?” çıktı.
Yeni kitabının tanıtımı ve ilk imza gününü İstanbul Tuyapta yapacak olan Yazar Dr. Çetinkaya; Uluslararası TUYAP İstanbul Kitap fuarı kapsamında 10 Kasım 2013 Pazar günü saat 13:00-16:30 arası imza günü yapacak ve 17:00-18:00 arası “Gizil Güçlerin Farkındalığı” konulu bir konferans verecektir.
Yazarın bu kitabı da daha önceki kitaplarından “Kendini Açma” gibi alanında ki öncü kitaplardan biri olma özelliği taşıyor. Bilindiği üzere Ülkemizde halen Kendini Açma konusunda tek kitap Hemşerimiz Öğr. Üyesi hocamız Dr. Bünyamin Çetinkaya ya ait. Yeni kitabı Sevdiğinize Bağlı mısınız Bağımlı mısınız ile de alanındaki ciddi bir boşluğu dolduracağına inanılan hocamızı destekliyor başarılarının devamını diliyoruz.
Dr. Bünyamin Çetinkaya, “İnsanlara sorduğunuzda; sevdiğine, nişanlına, eşine, çocuğuna, anne veya babana bağlı mısın bağımlı mısın dediğiniz de bir cevap veremiyorlar. Çünkü bağlanma ile bağımlılık arasındaki ayrımı yapmak oldukça güç. Bu nedenle ortaya çıkan ihtiyacı gidermek için bu kitabı yazma gereği duydum. Halen ülkemizde yayınlanmış alanındaki tek kitap olan Kendini açma ile alandaki ciddi bir ihtiyacı karşıladığıma inanıyorum. Bağlanma kitabı ile de bilime ve insanlığa ikinci hediyemi sunmuş oldum. Bağlanma bizim kültürümüzün en temel sorunlarından biri ve farkındalığı sağlamak gerekir diye düşündüğüm için üzerime aldığım vazifeyi tamamladığıma inanıyorum.” dedi.
Yazarın hepsi Pegem Akademi yayınlarından çıkmış 7 kitabı ile iki de ortak yazarlı kitabı bulunmaktadır. Özellikle benim öz çocuklarım dediği kitaplarından “Ruhsal Açıdan Sağlıklı Aile Sağlıklı Çocuk”, “Kişilerarası İlişkilerde Kendini Açma” ve “Sevdiğinize Bağlı mısınız Bağımlı mısınız” kitaplarının birbirini tamamlayan ve her insanın mutlaka okuması gereken akademik ve popüler dile sahip kişisel gelişim kitapları olduğunu vurgulamak lazım.
Dr. Bünyamin Çetinkaya’nın yayınlanmış eserleri:
·         Ruhsal Açıdan Sağlıklı Aile Sağlıklı Çocuk (2004/3 Baskı)
·         Kişilerarası İlişkilerde Kendini Açma (2009/ 2 Baskı)
·         Sevdiğinize Bağlı mısınız Bağımlı mısınız (2013)
·         Duvarına Sevda (1999/Şiir Kitabı)
·         Kurşunlu Yolları (2004/Şiir Kitabı)
·         Gubidik… (2011/ Şiir Kitabı)
·         Abidik… (2012/ Şiir Kitabı)
Ortak yazarlı kitaplar:
·         Rehberlik (Pegem Akademi)
·         Kişilerarası İlişkiler ve Etkili İletişim (Pegem Akademi)
 
Yazarın kitaplarına ulaşmak için tıklayınız: http://www.pegem.net/kitabevi/1-225-Bunyamin-Cetinkaya-kitaplari.aspx


Etiketler : Giresun, Üniversitesi, Eğitim, Fakültesi, Rehberlik, ve, Psikolojik, Danışmanlık, Anabilim, Dalı, Öğretim, Üyesi, Yrd., Doç., Dr., Bünyamin, Çetinkaya’nın, 7., Kitabı, “Sevdiğinize, Bağlı, mısınız, Bağımlı, mısınız?”, çıktı.,


Bu Haber Toplam 22394 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: