Ana Sayfa » Duyurular
Dostluk İftar Geleneği Devam
20 Ağustos 2011 Cumartesi 14:59
Trabzon'lu işadamı Recep Tilki bir gurup arkadaşına Bayrampaşa Ramazan Bingöl Et Lokantası'nda iftar verdi.

Trabzon'lu İşadamı Recep Tilki yurdumuzun her köşesinden dostlarına iftar verdi.

Nuri Yılmaz'ın yakın arkadaşı Trabzon'lu işadamı Recep Tilki bu yılda iftar geleneğini sürdürerek hem kendi dostlarına ve hemde Nuri Yılmaz'ın arkadaşlarına iftar verdi. 

Trabzon'lu işadamı  Recep Tilki, Giresun, Erzurum, Diyarbakır, Kırklareli,Edirne, Trabzon ve Kastamonu'lu dostlarına Bayrampaşa Ramazan Bingöl Et Lokantası’nda (Ziya şark Sofrası’nda) iftar verdi.

İftara Recep Tilki’nin arkadaşlarından, Müteahhit Celal  Kahveci, Şahin Damper’den Tamer Şahin, Nakliyeci Yüksel Kalaycı, İnşaatçı Bekir Alkan, Sultangazi Belediyesi’nden Ümit Sevim,Diyarbakırlı işadamıNafiz İpek ve çocukları Arda, Arcan, Gazi Osmanpaşa Belediye Encümeni Zeki Kemal, Sultangazi Bahat Hospital İdari Amiri Ahmet Demiray, Sultangazi Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, Sultangazi Ak parti İlçe Yöneyim Kurulu Üyesi Alihan Genç , Tırtaş Tesis Müdürü Mustafa Dikmen, Isı Sistemleri Uzmanı Makine Mühendisi Aziz Hocaoğlu, TAKA gazetesi Yazarı Zeki AL, Gop Ajans.com ve Vatan Giresun.com Gazetesi Sahibi Nuri Yılmaz katıldılar..

Zeki Kemal, Ahmet Demiray ve Zeki Al birlikte iftar etmekten mutluydular.

İftar yemeğinde Nuri Yılmaz'ında özel misafirleri vardı. Diyarbakır'lı işadamı Nafiz İpek ve çocukları Arda ile Arcan İpek, Ramazan ayının manevi havasını büyüklerinin yanında hissetmenin tadını çıkardılar.

İşadamı Recep Tilki,”her yıl geleneksel hale getirdiğim iftar yemeklerinde dostlarımla yılda bir kez buluşuyoruz. Ramazanın bu güzel manevi havasında ve bu güzel mekanda dostlarımızla bir arada olmaktan son derece mutluyum.Bizleri kırmayıp, davetimize icabet eden arkadaşlarıma teşekkür ederim”dedi.




Etiketler : Dostluk, İftar, Geleneği, Devam,


Bu Haber Toplam 10168 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: