Ana Sayfa » Güncel
Doğankent'te Elektrik Kesintileri Bıktırdı
29 Mayıs 2013 Çarşamba 05:51
Doğankent'te sık sık meydana gelen elektrik kesintileri vatandaşı çileden çıkardı.Elektrik kesintilerinden olumsuz etkilenen iş yeri sahipleri maddi zarara uğradıklarını söylediler.

Doğankent Çatak'ta son günlerde yaşanan elektrik kesintileri, vatandaşların tepkisine neden oldu. Sık sık yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle, bazı iş yerlerinde jeneratörler devreye girerken, bazı ev ve iş yerlerinde ise vatandaşın çaresiz kaldığı kaydedildi.

 

Kesintiler nedeniyle işlerini yapamamaktan şikâyetçi olan vatandaşlar, elektronik eşyalarının da bozulduğunu belirtiler. Vatandaşlar, “Sık sık elektrik kesintilerinin yaşanması hem işlerimizi olumsuz etkiliyor, hem de elektrikli cihazlarımız zarar görüyor. Gerekli önlemlerin alınarak bu kesintilere bir an önce son verilmesini istiyoruz” dediler.

 

 

 

 

 

 

 

Tamirciler bile şikayetçi

Kesintilerin son zamanlarda sıklaştığı köyde voltajların düşüp yükselmesinden dolayı elektrikli ev aletlerinin arızalandığını söyleyen elektronik eşya servisleri  “Buzdolabı, çamaşır makinesi ve televizyonlar arızalanıyor. Arıza nedenlerin başında elektrik gidip-gelmesinden kaynaklanan voltaj yüksekliğinden dolayı  her gün onlarca arızalı eşyalar bize geliyor.  Elektrik kaynaklı eşya arızaları garanti kapsamına girmediğini söyleyen elektronik eşya servisleri, “Bugün hangi tamirciye giderseniz gidin çamaşır makinesi, buzdolabı ve televizyon göreceksiniz. Bu milli servet kaybıdır.” şeklinde dert yandılar.



Kaynak: Murat TOPAR Etiketler : Doğankent'te, Elektrik, Kesintileri, Bıktırdı,


Bu Haber Toplam 7828 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: