Ana Sayfa » GİRESUN
Doğankent'e Öğretmenevi Müjdesi
20 Aralık 2015 Pazar 17:41


 Doğankent’e Öğretmenevi Müjdesi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden tarafından yapılan açıklamada, Doğankent ilçesine Öğretmenevi açılacağı müjdesini verdi.

 

Özden yaptığı açıklamada “Bundan 25 yıl önce ilçe statüsüne kavuşan Doğankent ilçemizde o tarihten günümüze kadar bir öğretmenevi kazandırılamamış ve bu eksikliğin bugüne kadar giderilememiş olmasının ezikliğini çekiyorduk. Ancak bugün itibariyle Sayın Grup Başkanvekilimiz Nurettin Canikli’nin bakanlığı döneminde bizlere verdiği destek ile bu sorun tarihe karışmış oldu. Sadece yıllardır kangren haline dönmüş öğretmenevi sorunu değil birçok yerleşik ve kalıcı sorunumuzda Sayın Canikli sayesinde bugün itibariyle çözüme kavuşturulmuş durumdadır.

 

“SAYIN CANİKLİ MİNNETTARIZ”

 

Doğankent Hidroelektrik Santrali (HES)’in özelleştirilme kapsamına alınma çalışmaları aşamasında İlçe Kaymakamımız Uğur Köroğlu ile birlikte yaptığımız çalışmalar sonucunda Doğankent HES’e ait sosyal tesislerin ve lojmanların bulunduğu alanın özelleştirme kapsamı dışına alınması için başlattığımız mücadeleye Sayın Canikli’nin de destek vermesi ile birlikte Doğankent’in öğretmenevi, üniversite öğrenci yurdu ve polis lojmanları gibi birçok sorununun da çözülebileceği büyük bir alanın Doğankent Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği(KHGB)’ne bedelsiz olarak devrini sağlamış olduk.

 

“DOĞANKENT HES İN KOLİN TARAFINDAN ALINMASINDAN MUTLU OLDUK”

 

Doğankent HES’in özelleştirme kapsamı dışında bırakılan kısmının ilçemize kazandırılmasının mutluluğunu yaşarken, Doğankent HES’in bugün Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ihale sonucunda; ilçemizdeki Üniversite binasının da yapılmasında ve içerisindeki malzemelerin A dan Z ye kadar tamamlanmasında büyük katkısı olan Naci Koloğlu beyin yönetim kurulu başkanı olduğu KOLİN A.Ş. tarafından satın alındığını öğrenmek bizleri ayrıca mutlu etmiştir.

 

“ÖĞRETMEN EVİ İÇİN TAHSİS YAPILDI”

 

Yine bugün itibariyle Kaymakamlığımız KHGB tarafından eski HES Lokalinin bulunduğu bina Öğretmenevi ve Misafirhane olarak kullanılmak üzere Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilmiştir.

 

Biz halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirirken, söz vermediğimiz hizmetlerin de gerçekleştirilmesine devam ediyoruz. Bugün bu tesislerin özelleştirme kapsamı dışında tutularak ilçemize kazandırılması, Doğankent için tarihi bir yatırım zaferidir. Bu tesisler artık mülkiyeti ile birlikte Doğankent halkının olmuştur.

 

“DÖNEM NUTUK ATMA DEĞİL HİZMET ETME DÖNEMİDİR”

 

Biz biliyoruz ki artık nutuk atma dönemleri bitmiştir. Halkımız hizmeti zamanında almayı her zaman hak etmiştir ve bu gün iktidarımız sayesinde almaya da devam etmektedir. Biz herkese ve her kesme kucak açtık. Yaptığımız hizmetleri bilenler bizi asla partizanlık yapmakla itham edemezler. Çünkü biz hizmeti verilen oylara göre değil ihtiyaç olan yerlere göre götürmekteyiz. Bu tavrımızla da halkımızdan her zaman büyük destek görerek, girdiğimiz her yarıştan bir basamak daha yukarıya atlayarak çıkmaktayız. Bu yükselişimiz hizmetlerimizle orantılı olarak durmadan devam edecektir. Bu yapılanlar ilçemizin kaybettiği zamanların telafisi için yetersizdir, biz bunları telafi etmek için belediye köy ayrımı yapmadan hizmetlerimizi götürmeye devam edeceğiz.

 

Halkımız herşeyin en güzeline layıktır. Bu hizmetleri getirirken de başta Grup Başkan Vekilimiz Nurettin Canikli olmak üzere tüm milletvekillerimize ve il başkanlarımıza da teşekkürü bir borç biliyoruz. Hizmetlerimiz kesintisiz devam edecektir.” Dedi.  

 

     



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6137 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: