Ana Sayfa » Duyurular
Deniz Yıldızı Derneği Yemeği
19 Mayıs 2011 Perşembe 00:27
Giresun Deniz Yıldızı Derneği ihtiyaç sahiplerine yardım yemeğini Bakırköy Titanic Otel'de verdi.

Yemeğin açılışında konuşan Başkan Emine Acar, 2006 yılında kurulan Giresun Deniz Yıldızı Derneği bu zamana kadar 57 yeni ev yaptırdı. 4 evin inşaatı devam ediyor, 570 ailenin ihtiyaçları giderildi dedi.

Giresun'da ihtiyaç sahibi insanların içler acısı dramının slayt gösterileriyle katılımcılara gösterilmesi sırasında bir çok katılımcının göz yaşlarını tutamadığı görüldü. Yapılan yardımların kimlere nasıl ulaştırıldığıda ayrıca yemeğe katılan yardımseverlere gösterildi.

Giresun basını kendilerine ayrılan masadan yemeği takip ettiler.

Yemekte derneğe destek olanlara plaketler verildi. Ayrıca açık artırma ile çeşitli tablolar alıcı buldu.

Zeki Kemal, Ali Çakır ve İbrahim Balcıoğlu'da yemeğe katılanlar arasındaydı.

DSP İstanbul Milletvekili Hasan Macit'te yemeğe katılarak bir konuşma yaptı.

GİMEV'den tanıdık bir sima Alucra'lı Ahmet Dokumacı inşaatı devam eden 4 evden birisini tamamlamayı vaat etti.

Ayrıca Ünal tekstil adına Hasan Alim ve Bulancak Erdoğan köyünden Cemil Kızıltaş'ta derneğe yardım edenler arasındaydılar.

Ordu'lu Ruşat Aydoğan'da yemeğe katılarak kısa bir konuşma yaptı. Sultangazili Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada ve Akın Bebek, Metin Kuruca'nın açık artırmada aldığı tabloyu kendisine beraber takdim ettiler.

Selim ve Tülay Dolu, Giresun basın dünyasına yeni katılan Tuğçe ile yemekte aynı masayı paylaştılar.

Programın ses düzeni organizasyonunu

Ali Karadeniz

(Damla Müzük Organizasyon) yaptı.

******************

Denizyıldızı derneği tarafından düzenlenen yemeğe birçok davetlinin yanı sıra DSP İstanbul Milletvekili Hasan Macit, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, BUFED Başkanı İhsan Yüksel, İstanbul SGK İl Müdürü Mustafa Kuruca, Azaklı oğlu Vakfı Başkanı Necati Bay, Acarlar İnşaat Yönetim kurulu başkanı Ali Acar, İş adamı Ahmet Dokumacı, Hasan Alim, Akın Bebek, Ahmet Balık, Metin Kuruca ve Giresun medya platformu basın mensupları davetliler arasındaydı.

Yardımların ihtiyaç sahiplerine nasıl ulaştığı slâyt gösterileri katılımcılara izletilmesiyle başlayan programda, Başkan Emine Acar ve başkan yardımcısı Ferhat Deniz birer konuşma yaparak Denizyildızı Derneğinin çalışmalarına destek veren hayırsever vatandaşlara ve katılımcılara teşekkür etti. Denizyıldızı Derneğinin faaliyetlerini içeren tanıtım slâyt’ını izleyen konuklar arasında gözyaşlarına hâkim olamayanlarda vardı. Derneğe katkı sağlamak amacı ile verilen yemekte, muhteşem tablolar açık artırma yolu ile satıldı. Dermeğin çalışmalarına katkı sağlayan bazı hayırsever vatandaşlar duygu ve düşüncelerini içeren birere konuşma yaparak, destek vermeye devam edeceklerini dile getirdiler. İhtiyaç sahibi bir ailenin evinin yapılması konusunda İş adamı Ahmet Dokumacı, Akın Bebek ve bazı iş adamları destek sözü verdi.

Giresunlu ses sanatçılarının sahne almasıyla devam edilen program sunuculuğunu Musa Ada yaptı ve program saat 23,30’da sona erdi.(Bulancakmedya)



Etiketler : Deniz, Yıldızı, Derneği, Yemeği,


Bu Haber Toplam 10068 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: